+45 70 20 04 11

Systemer, komponenter, reparation, service og montage

AVN Hydraulik er en erfaren leverandør af hydrauliksystemer og leverer totalløsninger til dansk og nordeuropæisk industri. Vi har service, udvikling, produktion, værksted og lager i Brøndby samt serviceafdelinger i Silkeborg og Odense. Vi er specialister i kundetilpassede specialløsninger til industri og off-shore.Systemer

Vi repræsenterer og samarbejder med flere af verdens førende producenter af hydrauliske produkter. Vi involverer os i hele processen og kan sammensætte individuelle og specialdesignet hydrauliksystemer.


Komponenter

Vi lagerfører et bredt program af hydraulikkomponenter og tilbehør fra nogle af verdens førende producenter – hovedsagelig fra Tyskland og Italien. AVN Hydraulik er distributør i Danmark for Alfa Lavals kølere og varmevekslere.


Service og montage

11 veludstyrede servicebiler som indeholder en lang række hydrauliske komponenter og avanceret testudstyr til brug i forbindelse med service og fejlfinding på hydraulikanlæg. Vores dygtige og erfarne montører udfører service, fejlfinding og reparation, både på AVN anlæg samt anlæg fra andre hydraulikleverandører.


Reparation

På vores værksteder på Fyn, i Brøndby og Silkeborg kan vi reparere og teste de fleste hydrauliksystemer samt pumper, motorer, ventiler og cylindre. Vi har stor erfaring i at renovere hydraulikcylindre med nye pakninger, nye stempelstænger og evt. honing. Er uheldet ude, kan vi kontaktes 24 timer i døgnet.


Webshop
Seneste nyheder

Alfa Laval varmeveksler med stort potentiale
Store forventninger til ny T8 varmeveksler

Vi er på plads hos BB Hydraulik Service
Odense virksomheden er nu en del af AVN

3 stjerner tildelt AVN Hydraulik
For bidraget til hi MARKS


Norsk bro med Dansk hydraulik
Dansk drevet servicevogn på Handangerbrua

AVN Hydraulik A/S  -  Dalager 5  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  avn.hydraulik@avn.dk