+45 70 20 04 11

Nyheder fra AVN Hydraulik A/S


  Mød os på Ajour 2019 - stand 3209
AVN Hydraulik udstiller sammen med sine søsterselskaber AVN Hydropower og BB Hydraulik Service på årets Ajour messe i Odense Congress Center i dagene 28.-29. november.

Læs mere her ...
     

  Undgå driftsforstyrrelser i hydrauliske systemer
Urenheder i hydraulikolien kan ikke ses med det blotte øje, derfor kan der med fordel monteres et ”off-line”-filter, som udfører en dybdefiltrering af olien. Det forlænger levetiden på både hydraulikolien og komponenterne. Hvis først uheldet er ude, og maskinerne står stille, så kan det have alvorlige konsekvenser for den daglige drift eller produktion.

Læs mere her ...
     

  AVN Hydraulik A/S i Brøndby udvider med en servicekoordinator
Kjeld Holmen er den 4. februar startet som servicekoordinator hos AVN Hydraulik.
Kjeld er uddannet maskinarbejder og har med sine 38 års erfaring mere eller mindre altid været i hydraulikbranchen. Efter mange år som montør startede Kjeld og en kompagnon SH Hydraulik for 14 år siden.
Nu er firmaet solgt og Kjeld er frisk og klar til nye udfordringer i en alder af 64 år som servicekoordinator hos AVN Hydraulik.
Her skal Kjeld fungerer som højre hånd for produktions- og servicechef Lars Harild og vil indgå i serviceteamet som koordinator, hvor han skal supportere de eksterne montører samt kunderne.
Det er med stor glæde at vi byder Kjeld velkommen i AVN Hydraulik A/SFå vores hydraulik servicebrochure lige her!

Klik her, hvis du vil have servicebrochure i PDF format.

AVN Hydraulik A/S  -  Dalager 5  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  avn.hydraulik@avn.dk