Nyheder


  Mød AVN Hydraulik på hi-17 den 3.-5. oktober
På stand M9950, hvor vi vil vise produkter og tekniske løsninger, og vores salgskonsulenter vil stå klar til at hjælpe dig med alt inden for hydraulik. AVN Hydraulik er i forvejen en erfaren system og servicevirksomhed inden for hydraulik, som sammen med datterselskabet BB Hydraulik Service - og nu også AVN Hydropower råder over mere end 20 veludstyrede servicebiler. Kom forbi vores lounge område og hør om, hvordan jeres virksomhed kan nyde godt af, at AVN Hydropower fornyelig er blevet en del af AVN Gruppen.

     

  AVN Hydropower - en del af AVN Gruppen!
Med virkning fra den 1. april 2017 overtages "Hydropower's" serviceaktiviteter, som videreføres under navnet AVN Hydropower. Læs hele pressemedelelsen her
For yderligere information kontakt:
Michael Lindberg, CEO, AVN Hydraulik A/S, tlf. +45 41 94 80 92

     

  BB Hydraulik Service i Odense udvider medarbejderstaben
Erik Gunnet Birkelund er startet som servicetekniker den 1. september hos BB Hydraulik Service, og indgår dermed i teamet af eksterne montører. Erik har flere års erfaring fra hydraulikbranchen, hvor han har kørt som ekstern hydraulik tekniker. Det er med glæde jeg byder Erik velkommen på holdet, og det er med stor tilfredsstillelse at vi udvider montørstaben med endnu en dygtig montør.
Venlig hilsen Michael Lindberg, Adm. Direktør

     

  BB Hydraulik Service holdt rejsegilde i Odense
Fredag den 24. juni holdt BB Hydraulik Service rejsegilde for håndværkere, naboer og medarbejdere. Der er fuld gang i tilbygningen af en stor søjlefri hal med 6 meter til loft og traverskran, så der freomover kan tilbydes at tage kundernes maskiner ind i huset til renovering og ombygning. Udvidelsen Udvidelsen fra 680 m2 til 1400 m2 betyder mere plads til produktion af hydraulik systemer og cylindre samt bedre faciliteter for test og maskinværksted. Bygningen vil stå færdig i løbet af efteråret 2016.

     

  Ny medarbejder hos AVN Hydraulik
Sanin Muraspahic er den 6. juni 2016 startet som hydraulikingeniør i salg- og udviklingsafdelingen. Sanin er en frisk nordmand på 28 år – er lige flyttet fra Kristiansand til Herlev. Sanin er uddannet civil ingeniør, og har erhvervserfaring med hydrauliske systemer indenfor rørboringer i offshore industrien. Det er med stor glæde vi byder Sanin velkommen og håber han vil falde godt til i Danmark og hos AVN Gruppen.

     

  Se vores nye servicefolder!
BB Hydraulik Service og AVN Hydraulik har netop lavet en ny servicefolder, hvor vi fortæller om alle vores fælles kompetencer indenfor hydraulik.

     

  Der knokles med håndkraft i dybet!
Servicemontører fra BB Hydraulik Service er i gang med at udskifte fire 1.800 kilo tunge hydraulikcylindre, som siden 1968 har løftet broklapperne op på Egernsundbroen ved Gråsten.Placeringen i kælderen gør det alt for vanskeligt at få store værktøjer der ned, så al løft af de tunge cylindre foregår ved hjælp af et spil.

     

  Rammerne udvides markant for AVN og BB Hydraulik Service på Handelsvej i Odense.
I løbet af efteråret vil byggeriet af en stor søjlefri hal med 6 meter frihøjde og installeret traverskran stå klar til, at tilbyde vores kunder, at tage deres maskiner ind i huset til renovering og ombygning. Der ud over får vi også mere plads til produktion af hydrauliksystemer og -cylindre, samt bedre faciliteter for test og maskinværksted, oplyser Koncerndirektør Ole Krabbe, AVN Gruppen.

     

  Recertificering hos AVN Hydraulik
I februar 2016 havde vi besøg af Force Certification, da det var tid til recertificering af vores ISO 9001:2008 certifikat.
Dagen gik rigtig godt og vi fik kun rosende ord fra auditor - AVN Hydraulik blev godkendt og er nu recertificeret.
Der var ingen anmærkninger, kun positive observationer, hvilket vi naturligvis er meget stolte af.

     

  Ny mand hos BB Hydraulik Service
Vores nye mand er fundet til salgsafdelingen - Nikolaj Smith Lorenzen. Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har ansat Nikolaj Smith Lorenzen i BB Hydraulik Service. Nikolaj, som er uddannet maskinmester, er 39 år og fuld af gåpåmod til at starte som hydraulikingeniør d. 16. marts. Nikolaj skal bistå daglig leder Ove Bruun og hjælpe med, at udfærdige tilbud, tegne 3D samt have ansvar for diverse projekter. Vi byder Nikolaj hjertelig velkommen og glæder os til samarbejdet
.
     

  Vi graver også huller!
Det er vi stolte af! I går tog bestyrelsesformand Peter Krabbe nemlig første spadestik til vores bygningsudvidelse i Odense hos BB Hydraulik Service. Snart bliver der her 700 m2 mere plads at boltre sig på, hvor vi ser frem til, at kunne imødekomme den fortsat stigende efterspørgsel.

Læs mere her.
     

  AVN og BB Hydraulik udvider på Fyn
Et år efter at AVN Hydraulik købte BB Hydraulik Service i Odense har vi nu besluttet at udvide vores eksisterende bygning på Handelsvej 6 i Odense fra 680 m2 til nu ca. 1.400 m2. Bygningen vil stå færdig i løbet af efteråret 2016.

     

  Varmeveksler med stort potentiale
AVN Hydraulik har store forventninger til Alfa Lavals varmeveksler T8, der er ny på det danske marked. Den er kompakt, energieffektiv og har høj selvrensningsevne. Læs mere her.

     

  AVN Hydraulik på plads hos BB Hydraulik Service
Før sommerferien var der festligt åbent hus hos BB Hydraulik Service i Odense. Pr. årsskiftet er virksomheden blevet en del af AVN Hydraulik. Ud over at markere fællesskabet var kunder og øvrige venner af huset indbudt til at tage pæn afsked med den ene hidtidige ejer, Niels Brandt, der har valgt at gå på pension. Læs mere her...
     

  Ny servicemontør til Jylland
Det er med glæde, at jeg kan meddele, at vi har ansat Thomas Nielsen som ny servicemontør til Jylland. Thomas er 43 år, uddannet som maskinarbejder, og har arbejdet som reparatør for Vrå Mølle maskinstation, Danogibs, Jysk Løfteteknik, Årestrup værktøj og maskinfabrik samt Hagens fjedre, de sidste 2 år har Thomas arbejdet som serviceteknikker for PMC Technology. Thomas starter 1. september og overtager Jens Juhl Ladegaards servicevogn. Planen er, at Jens skal køre 100% på salg af service og vedligehold i det Jyske, og har samtidigt overtaget Simon Andersens kunder, herunder ansvaret for Alfa Laval og retrofit. Jeg glæder mig meget til at få Thomas med på holdet, som skal styrke vores position i Jylland og understøtte BB-Hydraulik, når der er mulighed for dette, så vi sikre maksimal belægning på egne montører.
Michael Lindberg, Adm. direktør

     

  Ny ingeniør ansat i BB Hydraulik/AVN Hydraulik
1. september starter Thomas Ravn Pedersen som hydraulik ingeniør i BB-Hydraulik i Odense. Thomas er 58 år og har en lang karriere bag sig og mere end 35 års erfaring. Gennem årene har Thomas derfor oparbejdet et stort indgående kendskab til hydraulik. Ud over at arbejde for BB Hydraulik skal Thomas også indgå som ingeniør i vores tekniske afdeling i AVN Hydraulik og hjælpe med udarbejdelse af tilbud. Det er med glæde jeg byder Thomas velkommen på holdet, som vil styrke begge afdelinger.
Michael Lindberg, Adm. direktør

     

  Hi MARKS til AVN Hydraulik
AVN Hydraulik er blevet tildelt 3 stjerner for bidraget til hi MARKS – HI messens nyhedskatalog
     

  Gris på gaflen hos BB Hydraulik Service
I anledningen af, at AVN Hydraulik har købt BB Hydraulik Service bød vi ved vores "Åbent hus" arrangement i Odense på helstegt pattegris og andet godt. Fadøllet var koldt, stemningen var god og vejrguderne var med os. Teltet blev godt besøgt og dejligt, at se så mange gode samarbejdspartnere, kollegaer, venner og familie i festligt lag.
     

 

Introducing the T8
Alfa Laval's most energy-efficient heat exchanger that combines over 80 years of our knowledge and expertise in heat transfer. The T8 is equipped with state-of-the-art innovations that deliver greater efficiency, higher flow capacity, improved self-cleaning capability and superior compactness.

     
 

AVN Hydraulik opkøber BB Hydraulik  Service
AVN Hydraulik A/S, som er specialiseret i hydrauliske totalløsninger til dansk og nordeuropæisk industri, har overtaget selskabet BB Hydraulik Service A/S med virkning fra den 1. januar 2015. BB Hydraulik Service A/S fortsætter med eget navn, men som en del af AVN Gruppen.

 
 

Dansk hydraulik på norsk bro
Hardangerbrua i Norge, af en servicevogn drevet af dansk hydraulik.
Læs mere her...

 
... i resten af 2014 !  

Få gratis kontrol af hydrauliksystemet
I efterårsmånederne har AVN Hydraulik en kampagne, hvor danske hydraulikbrugere tilbydes et gratis tjek af deres system.
Få mere information her...

 
  AVN Hydraulik indleder samarbejde med Alfa Laval.
Fra d. 1. oktober 2014 er AVN Hydraulik blevet udnævnt til ny certificeret distributør for Alfa Lavals produkter for køling af væsker til hydraulikindustrien. Mere...
 
GRATIS kontrol af dit hydrauliksystem!
... i resten af 2014 !
 
25 års jubilæum hos AVN Hydraulik
Bogholder Susanne Andersen kunne den 1. september fejre sit 25 års jubilæum
 
Ny lærling hos AVN Hydraulik
Thomas Hornum er startet som automatikteknikerlærling den 18. august
 
Overvågningsaudit hos AVN Hydraulik
I starten af marts måned havde vi besøg af Force Certification ...
 
Ny mand mere på holdet ...
Jens Juhl Ladegaard er tiltrådt som Servicekonsulent i Jylland.
 
Hydraulisk kompetence-fællesskab
AVN Hydraulik og JF Stål har aktuelt indgået en partnerskabsaftale, der skal give slutkunden adgang til begge firmaers kompetencer under ét, så de samlet kan løfte stadig større opgaver.
 
Ny medarbejder hos AVN Hydraulik A/S
Lars Harild er tiltrådt som Produktions- og servicechef.
 
Ny medarbejder hos AVN Hydraulik A/S
Simon Andersen er tiltrådt den 2. januar som sælger i Jylland.
 
AVN Hydraulik bestod re-certificeringen i ISO9001
Det er med stolthed, at vi her i Hydraulik kan fortælle at vi bestod re-certificeringen i ISO9001. Certifikatets gyldighedsområde er: Fremstilling af hydrauliske systemer og installation, service og reparation. Vi er skiftet til Force, og vi ser frem til et godt samarbejde i forbindelse med de kommende auditeringer. Se certifikat.
 
Ny medarbejder 2. januar 2013
Vi har valgt at styrke vores interne kompetencer, med en særdeles dygtig og erfaren hydraulikingeniør Emanuel Strid.
 

AVN Hydraulik A/S  -  Dalager 5  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  avn.hydraulik@avn.dk