+45 70 20 04 11

Nyheder fra AVN Hydraulik A/S  "Certified Excellence” partner
Vi har udvidet samarbejdet med hydraulikproducenten Bosch Rexroth og er nu Certified Excellence Partner.

Derved indgår vi i Bosch Rexroths partnernetværk og kan tilbyde salg, rådgivning, service og reparation af hydrauliske komponenter, produkter og reservedele fra Bosch Rexroth til mobilhydraulik og industrihydraulik.

”Udnævnelsen er et bevis på, at vi sikrer vores hydraulik kunder de absolut bedste komponenter og reservedele af højeste kvalitet fra én af verdens største hydraulikproducenter.  Det er samtidig en anerkendelse af den måde, som vi driver vores hydraulik forretning på," fastslår adm. dirktør Michael Lindberg.
Læs mere >

  Hold akkumulatorerne på toppen
Hydraulikproducenten Parker Hannifin gør aktuelt opmærksom på, hvor vigtigt det er, at der bliver foretaget regelmæssige eftersyn af autoriseret og certificeret medarbejdere, som det eksempelvis gør sig gældende hos Parker-certificerede AVN Hydraulik A/S.
Læs mere >

  Væksten er på rette spor i det certificerede servicecenter
Servicering af hydrauliske akkumulatorer er en langt mere kompleks opgave end folk er klar over. Med trykbeholdere er ekstra omhu nødvendigt for at håndtere potentielle sikkerhedsrisici. Det er vigtigt at holde akkumulatorer i god stand, både af hensyn til produktions- og medarbejdersikkerheden.
Læs hele Parker's blog her >


  Vigtigheden i akkumulator eftersyn!
For at hydrauliksystemet skal fungere optimalt, hvor der anvendes akkumulatorer, så er det vigtigt at få udført den rigtige service inden for faste intervaller, fremhæver AVN Hydraulik A/S, der aktuelt har eftersyn af akkumulatorer i fokus.
Læs mere >


  BB Hydraulik Service ændrer navn!
Firmaet BB Hydraulik Service A/S beliggende i Odense, som er kendt for reparation og service af hydraulik, cylindre og pumper på eget værksted samt udekørende hydraulik service, har i forbindelse med en nylig fusion med AVN Hydraulik A/S skiftet navn og logo.
læs mere >

  Hydraulik fusion
BB Hydraulik Service og AVN Hydraulik fusioneres - AVN Gruppen A/S, Brøndby, meddeler at datterselskaberne BB Hydraulik Service A/S, Odense, og AVN Hydraulik A/S, Brøndby, fusioneres, og fortsættes i AVN Hydrauliks CVR-nummer..
Læs mere >

Få vores brochurer lige her!

Nyhedsbreve

Læs vores tidligere udsendte nyhedsbreve her

AVN Hydraulik A/S  -  Dalager 5  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  avn.hydraulik@avn.dk