+45 70 20 04 11

Nyheder fra AVN Pladeteknik A/S


  Tal til laseren
Kunstig intelligens er på vej til at ændre måden, hvor operatører interagerer med laseren i produktionen. Det mener TRUMPF, der demonstrerede seneste fremskridt ved årets Laser World of Photonics i juni.
Læs hele artiklen ...

  Skræddersyet laser-kursusforløb
Akut mangel på uddannede ved deres laserskæremaskine i forsommeren hos ODIN Engineering A/S i Slagelse, fik AVN Pladeteknik til at hjælpe, og rykke hurtigt ud med skræddersyet laser-kursusforløb, så maskinen igen anvendes fuldt ud. læs hele artiklen ...


  TRUMPF robotlaserløsning fra nu af
MOHO Works A/S har brugt det seneste år på at optimere produktionen i forbindelse med investeringen i et robotlasersvejseanlæg fra TRUMPF. Løsningen er den tyske pladebearbejdningsgigants TruLaser Weld 5000-robotlasersvejsecelle.
Læs hele artiklen ...

  Markant styrket på højpræcise buk
Mekoprint A/S i Støvring er blevet markant styrket på bukning, hvor man nu kan foretage buk af små hårtynde emner i store styktal til eksempelvis elektronik.
Læs hele artiklen ...

  Styrket på laserskæring
Efter en lang og grundig købsproces valgte Prodan A/S et stort TRUMPF-fiberlaseranlæg, der har styrket potentialet markant på laserskæring.
Læs hele artiklen ...

  Nu går det lynende hurtigt
Hos JKF Industri i himmerlandske Als har den laserskærende del af produktionen fået en overhaling med  investeringen i den seneste teknologi inden for fiberdisklaserskæring med automatisk plade-load og ergonomisk station for emnepluk.
Læs hele artiklen ...

     

AVN Pladeteknik A/S  -  Dalager 1  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  Fax: +45 43 24 55 04  -  avn.pladeteknik@avn.dk