+45 70 20 04 11

Nyheder fra AVN Pladeteknik A/S


  Gitterseparation nu med til LiftMaster Compact
LiftMaster Compact med gitter/emne-separation implementeret med eksempelvis TRUMPFs TruLaser 3030 Fiber-laserskærer er nu frigivet til salg i Danmark. I forbindelse med årets Blechexpo-messe kunne TRUMPF lancere muligheden for automatisk at frigøre emner fra restgitteret med håndteringsproduktet Lift Master Compact.
Læs hele artiklen ...


  TruLaser Tube 5000 fiber til DLT
Danish Laser Technology A/S har med sit seneste indkøb sikret sig yderligere kapacitet. I starten af det kommende år vil der blive installeret det seneste indkøb, en TRUMPF TruLaser Tube 5000 Fiber med 3D skærehoved, og med 6 meters ilægning/ udtagning.
Læs hele artiklen ...


  Første TRUMPF rørlaserskærer på Bornholm
Nytænkning skal bidrage til vækst, mener direktør Michael Almeborg fra det kendte bornholmske firma Ole Almeborg A/S, der har stor erfaring inden for produktion af transportmateriel herunder stablere, pallevogne, højtløftende pallevogne og transportvogne i materialerne stål, rustfrit stål og sort stål. Michael Almeborg har aktuelt valgt at investere i Bornholms første TRUMPF-rørlaserskæremaskine, en model TruLaser Tube 5000, som AVN Pladeteknik A/S har stået for installation og igangsætning af.
Læs hele artiklen ...

  Afgratning på et helt nyt niveau
Med investeringen i en LISSMAC afgratningsmaskine er både kapaciteten i virksomheden og kvaliteten løftet.
- En verden til forskel.
Læs hele artiklen ...

  TRUMPF Trulaser 3030 Fiber
AVN Pladeteknik A/S skal levere en 6 kilowatt Trulaser 3030 Fiber fra Trumpf hos Stantræk A/S, med tilhørende LiftMaster Compact- og PartMaster-automatiseringsudsrustning, så den kan køre fuldautomatisk.
Læs hele artiklen ...

  Lissmac afgrate- og slibemaskine
KM Vandskæring ApS i Nørresundby har netop fået installeret en LISSMAC-afgrate- og slibemaskine, og kan dermed optimerer emner i plademål op til 2 meter i bredden.
Læs hele artiklen ...

  Tal til laseren
Kunstig intelligens er på vej til at ændre måden, hvor operatører interagerer med laseren i produktionen. Det mener TRUMPF, der demonstrerede seneste fremskridt ved årets Laser World of Photonics i juni.
Læs hele artiklen ...

  Skræddersyet laser-kursusforløb
Akut mangel på uddannede ved deres laserskæremaskine i forsommeren hos ODIN Engineering A/S i Slagelse, fik AVN Pladeteknik til at hjælpe, og rykke hurtigt ud med skræddersyet laser-kursusforløb, så maskinen igen anvendes fuldt ud.
Læs hele artiklen ...


  TRUMPF robotlaserløsning fra nu af
MOHO Works A/S har brugt det seneste år på at optimere produktionen i forbindelse med investeringen i et robotlasersvejseanlæg fra TRUMPF. Løsningen er den tyske pladebearbejdningsgigants TruLaser Weld 5000-robotlasersvejsecelle.
Læs hele artiklen ...

  Markant styrket på højpræcise buk
Mekoprint A/S i Støvring er blevet markant styrket på bukning, hvor man nu kan foretage buk af små hårtynde emner i store styktal til eksempelvis elektronik.
Læs hele artiklen ...

  Styrket på laserskæring
Efter en lang og grundig købsproces valgte Prodan A/S et stort TRUMPF-fiberlaseranlæg, der har styrket potentialet markant på laserskæring.
Læs hele artiklen ...

  Nu går det lynende hurtigt
Hos JKF Industri i himmerlandske Als har den laserskærende del af produktionen fået en overhaling med  investeringen i den seneste teknologi inden for fiberdisklaserskæring med automatisk plade-load og ergonomisk station for emnepluk.
Læs hele artiklen ...

     

AVN Pladeteknik A/S  -  Dalager 1  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  Fax: +45 43 24 55 04  -  avn.pladeteknik@avn.dk