Nyheder


  Ny montør hos BB Hydraulik Service
BB Hydraulik Service i Odense udvider medarbejderstaben. Erik Gunnet Birkelund er startet som servicetekniker den 1. september hos BB Hydraulik Service, og indgår dermed i teamet af eksterne montører. Erik har flere års erfaring fra hydraulikbranchen, hvor han har kørt som ekstern hydraulik tekniker. Det er med glæde vi byder Erik velkommen på holdet, og det er med stor tilfredsstillelse at vi udvider montørstaben med endnu en dygtig montør.

     

  Fredag den 24. juni rejsegilde i Odense
Håndværkere, naboer og medarbejdere var fredag den 24. juni til rejsegilde hod BB Hydraulik Service, hvor tilbygningen af en stor søjlefri hal med 6 meter til loftet samt en traverskran er godt i gang, så der i større grad kan tilbydes kunderne at tage maskiner ind i huset til renovering og ombygning. Udvidelsen fra 680 m2 til 1400 m2 betyder mere plads til produktion af hydraulik systemer og cylindre samt bedre faciliteter for test og maskinværksted. Bygningen vil stå færdig i løbet af efteråret 2016.

     

  Ny medarbejder hos AVN Hydraulik
Sanin Muraspahic er den 6. juni 2016 startet som hydraulikingeniør i salg- og udviklingsafdelingen. Sanin er en frisk nordmand på 28 år – er lige flyttet fra Kristiansand til Herlev. Sanin er uddannet civil ingeniør, og har erhvervserfaring med hydrauliske systemer indenfor rørboringer i offshore industrien. Det er med stor glæde vi byder Sanin velkommen og håber han vil falde godt til i Danmark og hos AVN Gruppen.

     

  Montørerne knokler i dybet!
Servicemontører fra BB Hydraulik Service er i gang med at udskifte fire 1.800 kilo tunge hydraulikcylindre, som siden 1968 har løftet broklapperne op på Egernsundbroen ved Gråsten.Placeringen i kælderen gør det alt for vanskeligt at få store værktøjer der ned, så al løft af de tunge cylindre foregår ved hjælp af et spil.

     

  I Odense udvider vi rammerne
I løbet af efteråret vil byggeriet af en stor søjlefri hal med 6 meter frihøjde og installeret traverskran stå klar til, at tilbyde vores kunder, at tage deres maskiner ind i huset til renovering og ombygning. Der ud over får vi også mere plads til produktion af hydrauliksystemer og -cylindre, samt bedre faciliteter for test og maskinværksted, oplyser Koncerndirektør Ole Krabbe, AVN Gruppen.

     

  Ny mand hos BB Hydraulik Service
Det er med glæde at vi kan fortælle, at vores nye mand til salgsafdelingen er fundet. Vi har ansat Nikolaj Smith Lorenzen i BB Hydraulik Service. Nikolaj, som er uddannet maskinmester, er 39 år og fuld af gåpåmod til at starte som hydraulikingeniør den 16. marts. Nikolaj skal bistå daglig leder Ove Bruun og hjælpe med, at udfærdige tilbud, tegne 3D samt have ansvar for diverse projekter. Vi byder Nikolaj hjertelig velkommen og glæder os til samarbejdet.
     

  Så er vi gået i jorden!
I går tog bestyrelsesformand Peter Krabbe nemlig første spadestik til vores bygningsudvidelse i Odense hos BB Hydraulik Service. Snart bliver der her 700 m2 mere plads at boltre sig på, hvor vi ser frem til, at kunne imødekomme den fortsat stigende efterspørgsel.
Læs mere her.

     

  BB Hydraulik og AVN udvider på Fyn
Et år efter at AVN Hydraulik købte BB Hydraulik Service i Odense har vi nu besluttet at udvide vores eksisterende bygning på Handelsvej 6 i Odense fra 680 m2 til nu ca. 1.400 m2. Bygningen vil stå færdig i løbet af efteråret 2016.

     

  Vi ønsker alle glædelig jul og godt nytår.
Tak for det gode samarbejde i 2015.
De bedste ønsker fra
AVN Hydraulik A/S og BB Hydraulik Service A/S

     

  Vi takker for besøget
AVN Hydraulik og BB Hydraulik Service siger tak for besøget!
Tak til alle, som lagde vejen forbi vores stand på Ajour 2015 messen i Odense. Det var to travle men hyggelige og givtige dage - Vi er i fuld gang med at tage kontakt til alle, der ønskede det...

     


  Mød os i Odense 19. - 20. november 2015.
BB Hydraulik Service og AVN Hydraulik udstiller sammen på Ajour 2015 messen.
På vores stand nr. 4809 står vi klar til at fortælle kunderne hvad det er vi kan tilbyde.
HYDRAULIK – we know how
•  Skræddersyede systemer efter kundespecifikationer
•  Landsdækkende service, montage og reparation
   -  11 veludstyrede servicebiler
   -  Værksted i Brøndby, Odense og Silkeborg
   -  Stort komponent- og reservedelslager
   -  Support fra erfarne ingeniører

     

  AVN Hydraulik og BB Hydraulik Service udstiller på Ajour 2015
Find os på stand 4809, torsdag den 19. og fredag den 20. november 2015, hvor vi er klar til en god snak om hydraulik komponenter, systemer, filtrering, køling, service og reparationer. Nærmere oplysninger om messen kan findes på: www.ajour2015.dk
 
   

  AVN Hydraulik på plads hos BB Hydraulik Service
Før sommerferien var der festligt åbent hus hos BB Hydraulik Service i Odense. Pr. årsskiftet er virksomheden blevet en del af AVN Hydraulik. Ud over at markere fællesskabet var kunder og øvrige venner af huset indbudt til at tage pæn afsked med den ene hidtidige ejer, Niels Brandt, der har valgt at gå på pension.
     

  Ny servicemontør til Jylland
Det er med glæde, at jeg kan meddele, at vi har ansat Thomas Nielsen som ny servicemontør til Jylland. Thomas er 43 år, uddannet som maskinarbejder, og har arbejdet som reparatør for Vrå Mølle maskinstation, Danogibs, Jysk Løfteteknik, Årestrup værktøj og maskinfabrik samt Hagens fjedre, de sidste 2 år har Thomas arbejdet som serviceteknikker for PMC Technology. Thomas starter 1. september og overtager Jens Juhl Ladegaards servicevogn. Planen er, at Jens skal køre 100% på salg af service og vedligehold i det Jyske, og har samtidigt overtaget Simon Andersens kunder, herunder ansvaret for Alfa Laval og retrofit. Jeg glæder mig meget til at få Thomas med på holdet, som skal styrke vores position i Jylland og understøtte BB-Hydraulik, når der er mulighed for dette, så vi sikre maksimal belægning på egne montører.
Michael Lindberg, Adm. direktør
     

  Ny ingeniør ansat i BB Hydraulik/AVN Hydraulik
1. september starter Thomas Ravn Pedersen som hydraulik ingeniør i BB-Hydraulik i Odense. Thomas er 58 år og har en lang karriere bag sig og mere end 35 års erfaring. Gennem årene har Thomas derfor oparbejdet et stort indgående kendskab til hydraulik. Ud over at arbejde for BB Hydraulik skal Thomas også indgå som ingeniør i vores tekniske afdeling i AVN Hydraulik og hjælpe med udarbejdelse af tilbud. Det er med glæde jeg byder Thomas velkommen på holdet, som vil styrke begge afdelinger.
Michael Lindberg, Adm. direktør
     

  Gris på gaflen hos BB Hydraulik Service
I anledningen af, at AVN Hydraulik har købt BB Hydraulik Service bød vi ved vores "Åbent hus" arrangement i Odense på helstegt pattegris og andet godt. Fadøllet var koldt, stemningen var god og vejrguderne var med os. Teltet blev godt besøgt og dejligt, at se så mange gode samarbejdspartnere, kollegaer, venner og familie i festligt lag.
     
 

AVN Hydraulik opkøber BB Hydraulik Service
AVN Hydraulik A/S, som er specialiseret i hydrauliske totalløsninger til dansk og nordeuropæisk industri, har overtaget selskabet BB Hydraulik Service A/S med virkning fra den 1. januar 2015. BB Hydraulik Service A/S fortsætter med eget navn, men som en del af AVN Gruppen.

     

 

Til lands og til vands
BB Hydraulik Service A/S har suppleret de traditionelle opgaver indenfor industrihydraulik med opgaver der lugter lidt af saltvand! 

     

 

Service over Storebælt
Broer bevæger sig både på grund af trafikkens og vindens belastning. Det er helt ok, bare det sker inden for de acceptable grænser.

     

 

Sådan skal det gøres
Der er mange ting at tage stilling til, når man starter egen virksomhed.

     

 

De hydrauliske problemløsere
De 6 medarbejdere i BB Hydraulik Service ApS har til sammen 60 års erfaring i installation og reparation af hydrauliske anlæg. 

 

BB Hydraulik Service A/S  -  Handelsvej 6  -  DK-5260 Odense S  -  Tel: +45 70 22 11 25  -  Fax: +45 65 95 77 30  -  bb-hydraulik@mail.dk