+45 70 20 04 11

Job hos AVN Hydraulik A/S

Produktions- og servicechef

Hvad der fylder i din dagligdag
Helt overordnet så bliver du en tæt sparringspartner for den administrerende direktør såvel i forhold til det strategiske som det operationelle. Du får konkret det organisatoriske ansvar for 36 medarbejdere, hvoraf tre mellemledere og ni kolleger i produktionen i Brøndby refererer direkte til dig.

Hvad du kommer med
Du er en erfaren leder, der er vant til at arbejde med ordreproduktion og service af tekniske løsninger. Uden at det er et krav, må du selvfølgelig gerne have kendskab til det hydrauliske område. Du har en relevant teknisk uddannelsesmæssig baggrund, eksempelvis som håndværker (teknisk), maskinmester, ingeniør, produktionsteknolog eller andet med relevans for stillingen. Uagtet, at du sidder i en intern stilling, så har du gerne erfaring med at koble produktionen til det kommercielle sigte.

Du kan læse hele stillingsopslaget og ansøge her

Vil du arbejde for os? - Send en uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Det er vigtigt, at du beskriver, i hvilken funktion du ser dig selv, samt hvor og hvordan du gerne vil bruge din energi og dine evner. Desuden bedes du skrive, hvad du mener, du kan bidrage med i den konkrete funktion.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du kan sende enten elektronisk til
CEO Michael Lindberg: mli@avn.dk eller pr post til:

AVN Hydraulik A/S
Att.: CEO Michael Lindberg
Dalager 5
2605 BrøndbyAVN Hydraulik A/S  -  Dalager 5  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  avn.hydraulik@avn.dk