+45 70 20 04 11

Tre hydraulikfirmaer står samlet på Ajour

Når der holdes Ajour-messe i Odense Congress Center, 28. og 29. november, kan man møde AVN Hydraulik, BB Hydraulik Service og AVN Hydropower samlet på én stand, hvor de mange års erfaring inden for hydraulikservice, reparation, konstruktion og design af hydraulikanlæg er i fokus.

Ajour-messen er lidt anderledes, end andre messer, mener servicekonsulent Lars Trebbien fra AVN Hydraulik. De besøgende betaler en billet, som giver adgang til konferenceprogrammet og en stor anlagt middag om aftenen. Det gør. at man som udstiller her kan komme tættere på de besøgende, fordi man kan tale med dem i længere tid.

På andre messer kan det til tider være lidt hektisk, når man skal tale med flere kunder på en gang. På Ajour messen har man større mulighed for at fordybe sig i en problemstilling, som kunden skal have løst. Der er også mere tid til at fordybe sig i hydraulikken og stå og nørde omkring ventiler, cylindre, pumper, flow og tryk med videre, anfører Lars Trebbien.

Man kan på Ajour-messen i år høre om, hvordan man kan opnå en energioptimering i eksisterende og nye hydrauliksystemer ved hjælp af AVN Hydrauliks viden inden for drift af hydraulikpumper, hydraulikvæsker, akkumulatorer og regulering med mere, ligesom oliefiltreringsløsninger i år vil være i fokus på standen, da hovedårsagen til driftsforstyrrelser i hydrauliske systemer ofte er urenheder i hydraulikolien.

De partikler, der forurener hydraulikolien, er umulige at se med det blotte øje. Hydrauliksystemet bliver driftsikkert og levetiden forlænges, når hydraulikolien er ren, påpeger Lars Trebbien.

Han understreger, at de tre firmaer har hver deres kompetencer og styrker inden for hydraulik, så man søger på standen at dække alle aspekter inden for hydraulik i maskiner, transport, offshore, marine og landbrugssektoren.

AVN Hydraulik i Brøndby er i den forbindelse, den erfarne system- og servicevirksomhed inden for hydraulik, som kan bygge og designe komplette og kundetilpassede hydraulik pumpestationer inklusiv rørtrækning.

BB hydraulik Service i Odense har særligt sine kompetencer inden for reparation og service af cylindre og akkumulatorer i alle størrelser. BB Hydraulik Service i Odense har blandt andet renoveret Storebæltsbroens fire hydrauliske buffere, der bevæger sig i en oliesmurt leje.

AVN Hydropower i Esbjerg udfører ligeledes reparation og service af pumper og cylindre samt akkumulatorer. AVN Hydropower råder over egne testbænke og slangeværksted, hvor der udføres test af hydraulikslangernes tilstand og produceres hydraulikslanger efter mål. Slangerne kan tryktestes og flushes.
Renovering af marine og offshore udstyr er også noget AVN Hydropower har mange års erfaring i.

Tilsammen har firmaerne 75 ansatte, råder over 25 landsdækkende hydraulikservicebiler og er autoriseret service- og reparationsværksted for Parker.

Virksomhederne er distributør for både Parker og Bosch Rexroth.Af John Nyberg, Automatik & Proces, Nr. 11 - 2019


AVN Hydraulik A/S  -  Dalager 5  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  avn.hydraulik@avn.dk