+45 70 20 04 11

Vores forretning

AVN Hydraulik har eksisteret siden 1978 og er i dag en betydende leverandør af hydraulik og smørestationer til industrien, marinen og offshore. Vores kernekompetence er hydrauliske løsninger udviklet specifikt efter kundens behov og baseret på vores mange års erfaring.

AVN Hydraulik er en uafhængig leverandør af hydrauliske løsninger, og har derfor altid mulighed for at vælge det rette produkt til den enkelte løsning ud fra kundeønsker og -specifikationer.

AVN Hydraulik er godkendt leverandør hos flere internationale rådgivende ingeniørfirmaer samt internationale virksomheder. AVN Hydraulik har mange års erfaring med komplette hydrauliske installationer rundt omkring i Europa.

AVN Hydraulik består af salg, service, udvikling, produktion, værksted og lager i Brøndby, 20 min. fra København og 2 min. fra motorvej E45. Vi har endvidere serviceafdelinger i Kolding, Esbjerg, Silkeborg og Aalborg i Jylland og i Odense på Fyn. Dermed kan vi altid hurtigt nå ud til vore kunder i hele Danmark. Vores erfarne servicemontører er veluddannede og kan servicere såvel AVN hydrauliksystemer som andre fabrikater.AVN Hydraulik A/S  -  Dalager 5  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  avn.hydraulik@avn.dk