+45 70 20 04 11

Vejledninger - Hydraulikslanger og hydraulikrenhed

AVN Hydraulik har i samarbejde med BITVA’s medlemmer, som er de førende virksomheder indenfor branchen, udviklet vejledningerne for hydraulikslanger og hydraulikrenhed.

Hydraulikslanger

Vejledningen indeholder retningslinjer for sikker fremstilling og anvendelse af hydraulikslanger baseret på ISO/TS 17165-2, DIN 200066 og ISO 4413.

Du kan hente vejledningen til hydraulikslanger her på siden.

Hydraulikrenhed

Vejledningen giver gode råd til, hvordan du kan holde hydraulikolien ren i det hydrauliske system for at opnå optimal drift og beskyttelse af hydraulikkomponenterne.

Du kan hente vejledningen til hydraulikrenhed her på siden.

Service

Optimal drift og lang levetid af det hydrauliske system kræver hyppig vedligeholdelse og service.
Følgeomkostningerne ved et nedbrud eller produktionsstop er ofte meget høje, derfor tilbyder vi en serviceaftale, hvor vi kommer med faste intervaller og vedligeholder hydrauliksystemet.


Reparation og fejlfinding

På vores værksteder i Brøndby, Odense, Kolding, Esbjerg og Ålborg kan vi reparere og teste de fleste hydrauliksystemer og cylindre.

Er det ikke muligt at få udstyret ind på værkstedet, kan vores mere end 20 hydraulik servicebiler og vores dygtige serviceteknikere hurtigt afhjælpe problemer ude hos kunderne.

Reparation af pumper, motorer eller avancerede ventiler foregår i vores Esbjerg afdeling, hvor vi råder over avancerede testbænke til pumper, motorer og ventiler, hvilket sikrer korrekte tryk-, flow- og effektindstillinger. Dette dokumenteres i en udførlig testrapport.

Vi har eget flush-anlæg til gennemskylning af hydrauliske rørsystemer efter reparation, ombygning eller ny-installation.


Rådgivning

Vi rådgiver om olieskift eller effektiv olierensning, filterskift eller optimering af hydraulikanlægget.


Kontakt os på tlf. 70 20 04 11 – we know how


AVN Hydraulik A/S  -  Dalager 5  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  avn.hydraulik@avn.dk