+45 70 20 04 11

Stærke kompetencer, når det handler om hydraulik

AVN Hydropower er specialiseret i at renovere, servicere og teste hydraulikpumper og –motorer på mange forskellige typer af anlæg lige fra industrianlæg, landbrugsmaskiner, marineanlæg til offshore-installationer. ”Vi står klar med veludstyrede servicebiler, eget slangeværksted, stort reservedelslager og en meget bred kompetence og viden om hydraulik”, fortæller Thomas Møller og Bjarne K. Mathiasen, daglige ledere af AVN Hydropower i Esbjerg.

- Vi har meget kompetente og dygtige folk til hydraulik på pumper, cylindere og motorer.
Det er komplekse opgaver, hvor du ikke bare kan trække på hvem som helst. Derfor passer vi godt på vores medarbejdere, der arbejder selvstændigt og har en stolthed omkring det, de beskæftiger sig med, fortæller

Thomas Møller, der er værkfører:
- Er der behov for det, så arbejder de nat og dag, så kunden får sin opgave eller udfordring løst hurtigst muligt. De udgør en af grundstenene i det, som AVN Hydropower tilbyder sine kunder.

Vi gør meget i forebyggende vedligehold hos vores kunder med serviceaftaler, hvor vi kommer med faste intervaller og servicerer anlæg. Under servicebesøg ser vi også på den generelle stand og om der er udfordringer under opsejling, som kan afhjælpes, inden det giver utilsigtede stop eller i værste fald havari!

NÅR TILFREDSE KUNDER RINGER IGEN
Field Service Manager Bjarne K. Mathiasen er enig i, at de dygtige og dedikerede kolleger er omdrejningspunktet i den høje og fleksible service, som Hydropowers kunder oplever:

- Det er en flok kollegaer med rigtig meget erfaring, når de arbejder på værkstedet eller ude hos kunden. Det er en homogen gruppe, hvor den faglige dygtighed er på plads.
De har også et godt netværk, hvor de deler erfaringer og viden med hinanden. Sammen får vi løst opgaverne, så kunderne er godt tilfredse, hvilket jo viser sig, når de ringer igen med nye opgaver:

- Vores servicefolk, der kommer hos kunderne, er på et tidspunkt kommet i gang med hydraulikken, hvor det har fanget deres interesse. Dem skal vi holde fast på, da du ikke bare kan uddanne dig til at blive en god hydrauliker. Ved at ansætte lærlinge bidrager vi gerne selv til at uddanne vores dygtige folk i en tid, hvor det er svært at finde kvalificerede medarbejdere.

GLAD FOR GODT FODFÆSTE I JYLLAND
Fra en stærk position på Sjælland servicerede AVN Gruppen A/S allerede hydraulik kunder i hele Danmark, men indehaver og koncerndirektør Ole Krabbe ønskede et geografisk bredt servicenet med virksomheden endnu tættere på kunderne. Derfor blev Hydropower en del af AVN Gruppen:

- Vi var i forvejen rigtigt gode til at lave hydrauliksystemer, men ville være endnu bedre til service-delen. Derfor tegnede vi et Danmarks-kort ud fra princippet om, at hvis du vil service, så er du nødt til at være ude lokalt. Her fik vi en interessant henvendelse om at overtage Hydropower, som vi i forvejen kendte og havde stor respekt for, fordi de var anerkendt for at være dygtige rent teknisk, fortæller Ole Krabbe:

- Jeg er glad for, at vi nu har fået det her gode fodfæste i Jylland. Vi har samtidig med pumpe- og motorrenovering og offshore fået helt nye områder ind i AVN Gruppen, der kun giver vores kunder endnu flere muligheder. Samtidig står AVN Hydropower for hurtige, effektive og professionelle løsninger på udfordringer med hydraulikken. Derfor passer vores motto ”we know how” også godt på AVN Hydropower.

AVN Hydropower A/S
Lammefjordsvej 2
DK-6715 Esbjerg N
Tel: +45 70 20 04 11
avn.hydropower@avn.dk

Information om AVN Gruppen www.avn.dk


Skrevet af Danny Schjødt Pedersen, Jysk Fynske Medier, september 2019

INFO
Fra afdelinger i Esbjerg, Kolding, Aalborg, Odense og Brøndby servicerer AVN Hydropowers 33 medarbejdere kunder i hele Danmark. AVN Hydraulik og BB Hydraulik Service er søsterselskaber. Der er i alt 75 dedikerede medarbejdere. Hydropower arbejder med reparationer af hydraulik-anlæg på det store værksted i Esbjerg, hvor der også produceres slanger til helt specifikke kundekrav. Mere end 20 hydraulik-servicebiler sikrer desuden kunderne flest mulige oppe-timer på anlæg med reparationer af hydraulikanlæg og –motorer. Værksteds-containere kan desuden placeres on site, hvor service-medarbejderne har adgang til værktøj og maskiner, så de kan reparere og servicere hydrauliske pumper og cylindre samt producere slanger på stedet. Hydropower-navnet blev ikke brugt under tidligere ejer, men er genindført, da der både for medarbejdere og kunder er et godt ry forbundet med navnet Hydropower.

AVN Hydropower A/S  -  Lammefjordsvej 2  -  DK-6715 Esbjerg N  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  avn.hydropower@avn.dk