+45 70 20 04 11

Bukkemaskiner

Inden for produktion af kantpresser har TRUMPF på rekordtid udviklet sig fra at være en nichespiller til i dag at være den absolut største producent. Produktionen er fordelt på 3 forskellige produktionsværker i Tyskland, Østrig og Taiwan.

Serien byder på såvel seriefremstillede indstigermaskiner som specialbyggede løsninger, der er udført efter kundespecifikationer. Det er ligeledes muligt at få fuldt automatiserede løsninger, hvad enten det er maskiner koblet sammen med en gængs industrirobot eller via TRUMPF´s egenudviklede BendMaster, der, som navnet antyder, er en håndteringsenhed specielt udviklet til at betjene en kantpresse.

Alle kantpresser kan leveres med det af TRUMPF udviklede ACB-vinkelmålesystem, der via sensorik i overværktøjet sikrer en korrekt vinkel ved første buk. Der kan til denne løsning vælges et righoldigt udvalg af optioner, lige fra markedets hurtigste 6-aksede bagstop til fuldt integreret bukkehjælp.

En nøjagtig bukkeproces er en naturlig følge af den præcision, der er opnået i laserskæring eller stansning til det bukkede emne og en nødvendig forudsætning for en automatiseret sammenføjningsproces, hvad enten denne foregår på traditionel vis med en MIG-, TIG- eller MAG svejserobot eller via lasersvejsning.

AVN Pladeteknik A/S  -  Dalager 1  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  Fax: +45 43 24 55 04  -  avn.pladeteknik@avn.dk