+45 70 20 04 11

Nyheder fra AVN Pladeteknik A/S


  Første retteværk fra KOHLER leveret
Maskin enheden Peak Performer 30-1300 er et retteværk til emner såvel som råplader. Et servoelektronisk maskinkoncept uden hydraulik og et innovativt kontrolsystem, der retter pladeemner pålideligt og præcist.
Læs mere >

  Vil du have tips om fremtidens design af rørdele?
Rør foretrækker TRUMPF!  Kom med på en rejse til en verden af rør.
Rør bevæger sig, møblerer, giver vinger, begejstrer, giver muligheder, former, mobiliserer og spirer.
Læs mere >

  TRUMPF har lanceret COBOT-svejsning
Tyske Trumpf lancerede ved det særlige Virtual Intech, 26. til 29. maj i Ditzingen, et automatiseret lysbuesvejsesystem, der er døbt TruArc Weld 1000, og er en cobot-løsning.
Læs mere >


   LISSMAC - SMD 3 - Slib, afgrat og kantafrunding i samme proces!
Se hvordan LISSMAC SMD 3 perfekt og ensartet sliber, afgrater og kantafrunder flere pladeemner i samme proces. Mulighed for samtidig behandling af flere materialetykkelser. Afgratning, kantafrunding, multiretningsfinish, oxid fjernelse og behandling af små dele, fra 50 x 50 mm / tykkelse 0,5 - 120 mm. Perfekt og ensartet kantafrunding op til 2 mm på indre og ydre kontur.
Se videoen >

  Sådan set går det meget godt - Vi har samme beredskab, som vi altid har
- På den korte bane har vi nok at lave. Vi kom ind i coronakrisen med en fornuftig ordrebeholdning, og vi er i gang med at installere flere maskiner hos kunder, og vi har en travl sommer foran os på installationssiden. Der er ikke nogen, der har annuleret ordrer, siger adm. direktør Christian Madsen.
Læs mere >


  Hvorfor ikke Kurzarbeit som i Tyskland?
AVN Pladetekniks direktør Christian Madsen ville hellere have haft Tysklands model med Kurzarbeit frem for den danske ordning, hvor grupper af medarbejdere sendes hjem i en lang periode.
- I en lille virksomhed kan man ikke have tre mennesker med de samme kompetencer. Derfor synes jeg, at det ville bedre, hvis alle gik ned i tid, siger Christian Madsen, administrerende direktør for AVN Pladeteknik.
Læs mere >


  TRUMPF lancering - TruLaser Tube 3000 fiber
Den omkostningseffektive model TruLaser Tube 3000 fiber er tilføjet til virksomhedens portefølje af rørlaserskæremaskiner.
En maskine, som er velegnet til virksomheder, der ikke tidligere har haft rørlaserskærer såvel som til dem, der søger at udvide produktionskapaciteten inden for alsidig bearbejdning af rør og profiler.
Læs mere >

  Nyt Showroom og Tech Center
Der er blevet rokeret lidt rundt i lagerrammerne. Derved er der blevet frigivet lidt plads i umiddelbar tilknytning til servicerammerne for AVN Pladeteknik A/S´ TRUMPF-repræsentation. Vi har nu mulighed for at invitere interesserede kunder inden for, og demonstrere nogle af de mindre maskiner i produktprogrammet, med kundernes egne emner i fokus, og med mulighed for at supportere med lidt oplæring også, hvis der skulle være behov for det”.
Læs mere >


  25 års jubilæum - Vi ønsker stort tillykke
I dag har vi hejst flaget for direktør Christian Madsen, som kan fejre 25 års jubilæum hos AVN Pladeteknik. AVN Gruppen opkøbte i år 2000 Raben Maskiner. Firmaet blev herefter til AVN Pladeteknik og Christian Madsen blev udnævnt til direktør. Christian Madsen har siddet i direktørstolen lige siden og har formået at styre AVN Pladeteknik med sikker hånd, hvilket koncerndirektør for AVN Gruppen, Ole Krabbe, takkede ham for i sin tale.  Christian Madsen er særdeles vellidt og respekteret for sin varme, nærvær og humor, hos sit store team af medarbejdere, hvilket også kom frem i en tale holdt af salgskonsulent, Jan Nielsen fra AVN Pladeteknik. Traditionen tro fejrede vi Christian Madsen med jubilæumsbrunch.

  TRUMPF-fiberrørlaser på plads hos DLT
Idræftsætning af TruLaser Tube 5000 Fiber med 3D-skærehoved, og med 6 meters ilægning/udtagning påbegyndt hos Danish Laser Technology A/S.
Læs mere >


  Installation af et større TRUMPF-fiberlaserskæreanlæg
For at optimere produktionen og forbedre driftsøkonomien har Lindab aktuelt valgt at investere i et fiberlaserskæreanlæg baseret på Trumpfs TruLaser 1030, og hertil LiftMaster Compact, PartMaster og TruStore 3030 dobbelt lagertårn.
Læs mere >

  Igen en gevinst ved investering i en TRUMPF kantpresse.
Tillykke til LBS Staal i Pandrup, der nu har udvidet kapaciteten med en TruBend 5130. En produktiv allround-maskine, som er en af TRUMPFs mest succesrige kantpressere på verdensplan. Maskinen er med mange features blandt andet 2 bukkehjælpsarme og 6-akset bagstop samt hydraulisk bespænding af værktøj og CNC-bombering. En super maskine, og tak for tilliden til LBS Staal.
Læs mere >

     

Nyhedsarkiv

Her finder du AVN Pladeteknik nyhedsarkiv.

 Se nyhedsarkiv AVN Pladeteknik A/S  -  Dalager 1  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  Fax: +45 43 24 55 04  -  avn.pladeteknik@avn.dk