+45 70 20 04 11

TRUMPF maskiner – det handler om tryghed!

Når du står og skal investere mange penge i en ny maskinpark eller i en maskine, så handler det i høj grad om tryghed. Den tryghed kan vi give dig, og du vil her får svar på hvordan.
TRUMPF - verdens største producent af pladebearbejdningsmaskiner
TRUMPF er stiftet i 1923 og har domicil i Ditzingen lidt uden for Stuttgart i Tyskland. Med mere end 10.000 ansatte på verdensplan samt produktionsfaciliteter over hele verden, så har TRUMPF opnået en unik position på markedet for pladebearbejdningsmaskiner.


Viden og udvikling
Kontinuerlig forskning og udvikling sørger for en bred palet af teknologisk førende pladebearbejdningsmaskiner, produkter og software, inden for laserskæring, stansning, bukning og lasersvejsning, som kan bidrage til at jeres virksomhed står stærkere i den globale konkurrence.


Maskinservice
Vi er - som eksklusiv repræsentant for TRUMPF i Danmark – en autoriseret serviceorganisation og en del af TRUMPF baglandet, som tæller ca. 2.000 eksterne serviceteknikere og 1.750 interne teknikere tilknyttet på verdensplan. Vi kan derfor tilbyde dig maskinservice i verdensklasse.


Omfattende Service Setup
Vores 11 danske serviceteknikere er uddannet hos TRUMPF og bliver løbende sendt til TRUMPF i Tyskland for træning, uddannelse og efteruddannelse. Det sikrer dig - et højt uddannelsesniveau hos vores serviceteknikere - og dermed ekspertviden, når det gælder service på jeres TRUMPF maskine(r). På samme måde er 3 af vores konsulenter uddannet i de forskellige TRUMPF softwareløsninger.

Derudover har TRUMPF tekniske specialister siddende i regionale og globale afdelinger, som vi kan trække på omkring serviceopgaver. Den tekniske specialist support hos TRUMPF gør os i stand til at løse mange komplekse opgaver og problematikker hurtigt, hvor andre må kaste håndklædet i ringen.


Serviceaftale
Driftsikkerhed betyder meget for vores kunder og dermed også for os. Med en serviceaftale kommer vi ud og tilser maskinerne regelmæssigt, så vi kan tage evt. problematikker i opstarten i stedet for at udbedre, når skaden er sket.


Du får mere end en maskine
Når du køber en TRUMPF maskine, så køber du også det høje serviceniveau, teknisk viden og support, som følger med navnet TRUMPF.
Kontakt os

Så vil du få mere information om, hvad vi kan tilbyde dig af TRUMPF maskiner og service!
  Jan Nielsen
Teknisk salgskonsulent
Fyn & Sjælland
Tlf. +45 40 38 44 74
jan@avn.dk

 Skriv til Jan! 


  Morten Dahl
Teknisk salgskonsulent
Jylland
Tlf. +45 40 20 98 22
mod@avn.dk

 Skriv til Morten! 

AVN Pladeteknik A/S  -  Dalager 1  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  Fax: +45 43 24 55 04  -  avn.pladeteknik@avn.dk