+45 70 20 04 11

Firmaet BB Hydraulik Service ændrer navn!

Pressemeddelelse, 18. marts 2020

Firmaet BB Hydraulik Service A/S beliggende i Odense, som er kendt for reparation og service af hydraulik, cylindre og pumper på eget værksted samt udekørende hydraulik service, har i forbindelse med en nylig fusion med AVN Hydraulik A/S skiftet navn og logo.

Fremover vil selskabet komme til at hedde BB Hydraulik A/S og logoet vil være det samme, som de andre hydraulik logoer i AVN Gruppen.

For det blotte øje vil det være helt tydeligt, at BB Hydraulik nu hører sammen med de andre hydraulik firmaer AVN Hydropower og AVN Hydraulik.

Dette tydeliggøres nu ved at alle 3 hydraulik selskaber har ét cvr. nr. som tilhører AVN Hydraulik A/S med binavnene AVN Hydropower A/S og BB Hydraulik A/S.

BB Hydrauliks medarbejdere og kunder vil ikke kunne mærke forskel i hverken service eller forretningsgange lige bortset fra, at der er kommet et nyt firmanavn og logo op på bygningerne, på Handelsvej 6 i Odense, og på hydraulikservicebilerne. BB Hydrauliks afdelingsleder Frode Iversen glæder sig over nu at have fået et ”rigtigt” AVN logo.

Koncerndirektør for AVN Gruppen Ole Krabbe udtaler; "Vi købte BB hydraulik for 5 år siden, og for os er det vigtigt at bibeholde firmanavnet, da det er kendt ude hos kunderne, ikke mindst på Fyn.
Selvom vi fjerner navnet Service i firmanavnet, vil kunder i alle AVN Gruppens selskaber fortsat mærke, at vi vægter service overfor vore kunder meget højt. Vi lever af kunderne og vi ønsker at yde Danmarks bedste service over for alle kunder
."

Læs mere om AVN Gruppen på www.avn.dkOle Krabbe, Koncerndirektør for AVN Gruppen


BB Hydraulik A/S  -  Handelsvej 6  -  DK-5260 Odense S  -  Tel: +45 70 22 11 25  -  bbhydraulik@avn.dk