+45 70 20 04 11

"Vores kunders oppe-tid er det vigtigste for os..."

I hjertet af Fyn finder du BB Hydraulik Service med stor know how, fleksibilitet, højt serviceniveau og et godt ry ude hos kunderne. For værkfører og afdelingens dagelige leder Palle Steenberg Nielsen samler det hele sig hos et stærkt service-team, der sikrer kunderne optimal udnyttelsesgrad på deres maskiner og anlæg.

- Der sidder hydraulik på alle produktionsvirksomheder, hvor det er med til at holde produktionen i gang og flytter de bevægelige elementer i kundernes anlæg. Vi laver stort set alt inden for store eller for små. Hvis der er hydraulik i, så er vi klar til at løse opgaven ude hos kunden eller her på eget værksted. BB Hydraulik Service håndterer, servicerer og monterer alt fra helt små hydrauliske anlæg til kæmpe cylindre med hydraulik. For eksempel som de store cylindre, som vi er i gang med ude på vores værksted i Odense. Her har vi plads og udstyr til at håndtere opgaverne, fortæller Palle Steenberg Nielsen.

Bygger videre på et godt navn

- BB Hydraulik Service, i dag et selskab i AVN Gruppen, har altid været kendt for stor know how. Det betyder, at når hydraulik-opgaverne bliver komplekse og udfordrende, så ved kunderne godt, hvor de skal henvende sig, og hvor de får den bedste service og læsning, der får deres anlæg op og køre igen. Vi rykker ud 24 timer i døgnet, når der er brug for det. Den fleksibilitet sætter kunderne stor pris på. For det betyder langs kortere nedbrud på deres anlæg og mere oppe-tid i deres produktion, lyder hans vurdering:

- Vores service-teknikere er desuden service-mindede og gode til at kommunikere med vores kunder, når de er ude for at løse en opgave. Det bidrager til kunden oplevelse af et godt besøg fra os, og vi er alle stolte, når vi med vores faglige viden forholdsvis hurtigt kan lokalisere problemet med hydraulikken og få det udbedret.

Central placering på Fyn - og en del af noget større
For Ole Krabbe, indehaver af og koncerndirektør i AVN Gruppen A/S, er det en fordel, at lokalt forankrede BB Hydraulik Service er del af en større gruppe:

- Med AVN Hydraulik, AVN Hydropower i Esbjerg og altså BB Hydraulik Service her på Fyn har vi funktioner og know how, som vi på tværs af organisationen kan trække på. Vores samlede størrelse gør desuden, at vi har stærke relationer til nogle af verdens største producenter af hydraulikventiler, - pumper og -motorer som Bosch Rexroth og Parker. De bruger os som deres serviceafdeling og giver os nem adgang til deres produkter. Det betyder, at vi både internt og ude i verden har mange tråde, vi kan trække på i det daglige, og som i den grad kommer vores kunder til gode, konstaterer koncerndirektøren:

- At BB Hydraulik Service både er lokalt forankret på Fyn og samtidig er en del af et større setup gør det nemmere for Palle og hans dygtige, faglærte folk at hjælpe kunderne til en hurtig, effektiv og professionel løsning på udfordringer med hydraulikken. Der er derfor vores motto er - we know how.

BB Hydraulik Service A/S
Handelsvej 6
DK-5260 Odense S
Tel: +45 70 20 04 11
bbhydraulik@avn.dk

Information om AVN Gruppen www.avn.dk
INFO
BB Hydraulik Service beskæftiger sig med konstruktion, reparation og service af hydrauliksystemer. Virksomheden konstruerer og producerer både standard- og kunde-tilpassede hydrauliske systemer og reparerer hydrauliske cylindre på eget værksted. Serviceteknikerene arbejder bl.a. med industri, offshore og marine, og de udfører både installation, montering, service og reparation on-site hos kunden. På det 1.400 m2 store værksted, med 6 meter til loftet, og traverskran som kan laste op til 5 tons, gennemføres renovering og ombygning af alle hydrauliske systemer og cylindre. BB Hydraulik Service råder over 6 hydraulik-servicebiler, der er en del af en samlet AVN Hydraulik vognpark på mere end 20 hydraulik-servicebiler.

BB Hydraulik A/S  -  Handelsvej 6  -  DK-5260 Odense S  -  Tel: +45 70 22 11 25  -  bbhydraulik@avn.dk