+45 70 20 04 11

Service og montage


Vi råder over 25 veludstyrede servicebiler, som indeholder en lang række hydrauliske komponenter og avanceret testudstyr til brug i forbindelse med service og fejlfinding på hydraulikanlæg.

Vore dygtige og erfarne montører udfører service, fejlfinding og reparation, både på AVN anlæg samt anlæg fra andre hydraulikleverandører.

På vores værksteder på Fyn, i Brøndby og Silkeborg kan vi reparere og teste de fleste hydrauliksystemer samt pumper, motorer, ventiler og cylindre. Vi har stor erfaring i at renovere hydraulikcylindre med nye pakninger, nye stempelstænger og evt. honing.

Service:

Driftsikkerhed og levetid er vigtig for brugere af hydraulik – derfor tilbyder vi en serviceaftale, hvor vi kommer med faste intervaller og vedligeholder hydrauliksystemet. Vi vurderer på stedet oliens kvalitet og foretager eventuelt en olieanalyse.

Et serviceeftersyn omfatter normalt:

  • Udskiftning af filtre samt kontrol af olien
  • Justering af anlægget samt visuel gennemgang for utætheder
  • Slanger efterses for brud og tilstand
  • Kontrol af akkumulatorer
  • Gennemgang og opdatering af hydraulikdiagram
  • En beskrivelse af næste serviceeftersyn

Off-line filtrering:

Undersøgelser fra Teknologisk Institut viser, at 60% af driftsforstyrrelser i hydrauliske systemer skyldes smuds i olien, som bevirker tabt produktion og dermed tab for virksomheden. Det vil derfor ofte være en god løsning at montere et off-line filter for en dybdefiltrering af olien, som øger levetiden betydelig på olien og komponenterne.

Installation og montage:

Vi har stor erfaring i installation af nye anlæg samt ombygning og flytning af eksisterende anlæg, både i Danmark og i udlandet. Hvis opgaven kræver det, medbringer vi mobilt værksted indrettet i en 20 fods container.

Vi har eget flush anlæg til gennemskylning af hydrauliske rørsystemer efter reparation, ombygning eller nyinstallation.

BB Hydraulik er Bosch Rexroth servicecenter.

Kontakt os på tlf. +45 70 22 11 25

 

 

 Få vores servicebrochure her ● Få servicebrochuren i PDF / Klik her!

BB Hydraulik A/S  -  Handelsvej 6  -  DK-5260 Odense S  -  Tel: +45 70 22 11 25  -  bbhydraulik@avn.dk