AVN Gruppen leverer

Solidt regnskab

Trods massive investeringer i hydraulik-divisionen løfter maskin- og teknikleverandøren AVN både koncernens omsætning og bundlinje i nyt regnskab.

Foto/Simon Dinsen Hansen.

Når Ole Krabbe kigger ind i det igangværende regnskabsår, forventer han et resultat på linje med i år. De store investeringer i specielt hydraulik-divisionen skal gerne slå positivt ud på bundlinjen. 

Foto: Simon Dinsen Hansen

Koncerndirektør i AVN Gruppen, Ole Krabbe, er godt tilfreds med regnskabet, som blev lukket og afsluttet før sommerferien. Omsætningen nærmer sig 300 mio. kr., og bundlinjen vokser trods massive investeringer i specielt hydraulik-divisionen. Også AVN Teknik og AVN Pladeteknik har leveret godt i årets løb.

Hydraulik- og teknikvirksomheden AVN Gruppen er klar med et årsregnskab, der af koncerndirektør Ole Krabbe bliver betegnet som "rigtig godt".

AVN har hovedkvarter i Brøndby samt afdelinger i både Odense, Esbjerg, Silkeborg, Kolding og Aalborg. Og det går godt for virksomheden med i alt 135 ansatte.

Regnskabet 2018/2019 blev lukket 30. april, og omsætningen er vokset 10 pct. og nærmer sig 300 mio. kr., mens resultatet før skat er vokset 50 pct. i forhold til forrige regnskabsår. Her var overskud før skat på 4,2 mio. kr.

 » Læs hele artiklen

 

Relaterede artikler