AVN Hydraulik indgår samarbejde med MasterMover

MasterMover og AVN Hydraulik indgår service- og support-aftale for hele Danmark

Service- og support-aftale med MasterMover

AVN Hydraulik indgår partnerskab med MasterMover om en service- og support-aftale i Danmark

MasterMovers elektriske trækkere anvendes globalt af industrielle producenter til at flytte udstyr, produkter og materialer. Virksomheden tilbyder markedets bredeste udvalg af løsninger, med maskiner til at flytte belastninger på op til 70.000 kg med én maskine.

MasterMovers innovative MultiLink-teknologi kan også bruges til at flytte tungere laster ved at synkronisere brugen af flere elektriske trækkere, betjent af én operatør via fjernbetjening. Virksomheden tilbyder trækkere, der kan betjenes af gående, fjernbetjening og fuldt autonome AGV-løsninger til kunder inden for industriproduktion, detailhandel og logistik over hele verden.

AVN Hydraulik A/S, der betjener en omfattende kundebase inden for produktion og vindenergi og er baseret i Brøndby, er en certificeret partner for Parker Hannifin, Bosch Rexroth og Alfa Laval produkter i Danmark, og leverer førsteklasses hydrauliske, pumpe-, reservedels- og servicetjenester.

"Vi har en positiv dialog med MasterMover og har oplevet fremskridt i de sidste par måneder, hvor samarbejdet er vokset. Vi har brugt hinanden som sparringspartnere og udviklet os sammen, hvilket gør os bedre rustet til at støtte vores kunder," kommenterede Thomas Nielsen, Regional Key Account Manager.

Efter at have underskrevet en officiel aftale under et besøg i Danmark, bemærkede Global Service Delivery Manager Tom Cross, "Dette officielle samarbejde var en nem beslutning for MasterMover, da AVN altid har kunden i centrum af deres forretning og har investeret i regional MasterMover reservedelslager og træning af eksisterende serviceteknikere. Sammen har vi udviklet processer for at sikre, at vores fælles kunder får den service, de forventer, og det fremtidige partnerskab vil støtte vores vækst i Danmark."

Om MasterMover: MasterMover er en verdensførende producent af elektriske trækkere og slæbeløsninger, designet til at forbedre sikkerhed og driftseffektivitet ved flytning af tunge, store eller usædvanlige belastninger. MasterMover fokuserer på innovation, forskning og udvikling for at levere markedets bredeste udvalg af elektriske trækkere.

Specialløsninger omfatter trækkere, der kan betjenes af gående, fjernbetjente og fuldt automatiserede Guided Vehicle (AGV)-muligheder. Derudover giver MultiLink-teknologien en enkelt fjernoperatør mulighed for samtidig at styre flere elektriske trækkere gennem synkroniseret bevægelse.

MasterMover opererer globalt gennem direkte forhold og et netværk af salgs- og servicepartnere. Virksomheden arbejder med en imponerende række verdenskendte navne inden for industriproduktion, detailhandel og logistik. Med et ekspert internt ingeniørteam har MasterMover en dokumenteret track record med at levere skræddersyede projekter til forskellige anvendelser rundt om i verden.

Om AVN Group: AVN Group er en stærk forretningspartner for den danske og europæiske industri, der leverer tekniske løsninger og produkter af høj kvalitet inden for professionelle værktøjer, pladebearbejdningsmaskiner og hydraulik.

AVN Group beskæftiger over 160 dygtige og kompetente medarbejdere på tværs af 5 forskellige datterselskaber, herunder AVN Teknik, AVN Pladeteknik, AVN Hydropower, Masytec og AVN Hydraulik.
De forskellige datterselskaber leverer et udvalg af service og produkter til industrien, herunder industrielle værktøjer, metalbearbejdningsmaskiner, smøremidler og hydrauliske produkter.

AVN Hydraulik er specialiseret i konstruktion og produktion af hydrauliske og smøreanlæg samt proportionalteknologi, herunder service, reparation og test af hydrauliske pumper og hydrauliske motorer. Virksomheden omfatter også salg af komponenter samt udgående service, reparation og montage. Med omfattende erfaring i branchen tilbyder AVN Hydraulik service og inspektion af løfteudstyr for at overholde DMA, NMA, Norsok og LOLER, blandt andre. Med specialisering i hydrauliske produkter og proportionalteknologi betjener AVN Hydraulik en imponerende række virksomheder inden for industri, maritime og offshore-energi.

Vil du vide mere, så kontakt os på +45 70 20 04 11 eller avn.hydraulik@avn.dk

Relaterede artikler