BREAKING NEWS!

AVN Hydraulik opkøber virksomheden Masytec A/S

AVN opkøber Masytec

Pressemeddelelse - 3. maj 2021

  • AVN Hydraulik A/S har pr. 1. maj 2021, indgået aftale om at overtage selskabet Masytec A/S.
  • Tidligere Masytec ejer Jesper Herløw fortsætter som salgschef for Masytec

Masytec A/S i Ishøj med 21 medarbejdere, er specialist indenfor centralsmøring.

Selskabet gennemførte i 2010 et navneskift fra Lincoln Danmark A/S til Masytec A/S. De hidtidige aktiviteter fortsatte, blot under et nyt navn. Lincoln Danmark A/S og nu Masytec A/S har repræsenteret Lincoln siden 1962. Selskabet har således en lang erfaring og knowhow, der understøttes af professionelle løsninger til både industri, offshore og offroad applikationer. Selskabet har 12 meget erfarne montører, som udfører landsdækkende montage og service på et højt fagligt og kvalitetsmæssigt niveau.

Siden SKF købte Lincoln i 2010, er Masytec A/S blevet ”SKF Lubrication Systems Distributor” for både Lincoln og SKF’s øvrige produkter inden for centralsmøring. Selskabet har dermed et meget bredt produktsortiment og kan løse alle opgaver med både olie og fedtsmøring.

Masytec A/S har agenturer fra verdens førende leverandører inden for centralsmøring, automatiseret smøring og smøreudstyr til ethvert formål. Selskabet har dermed adgang til den nyeste udvikling inden for produkter samt teknologi og kan trække på en global produkt- og udviklingsorganisation.

De internationale relationer giver således også sikkerhed for en professionel håndtering af service og montage i mere end 175 lande, ligesom Masytec udfører montager i alle lande.

Automatisk centralsmøring sikrer at bevægelige dele altid er smurt korrekt med rette mængde, på rette sted og i rette tid. Dette sparer mandetimer, giver optimal drift og en længere levetid.
Centralsmøring bidrager ligeledes til bæredygtighed og reducerer spild og havari.

Masytec vil fremover servicere sine kunder og markedet på samme måde som hidtil, men med den styrkelse som AVN Hydraulik kan bibringe, i form af en nu større organisation.

Masytec A/S - Baldersbækvej 24 - 2635 Ishøj
Tlf. +45 43 45 88 66 - info@masytec.dk - www.masytec.dk

AVN Hydraulik A/S med afdelinger flere steder i Danmark, er sammen med sine søsterselskaber AVN Hydropower og BB Hydraulik specialister i hydrauliske totalløsninger, komponentsalg, reparation, montage og service til industri, marine, off-shore, energi og landbrug. Selskaberne er distributør og servicepartner for Parker Hannifin og Bosch Rexroth. 
 
AVN Hydraulik som er fra 1978, beskæftiger i dag 70 kompetente medarbejdere, har ingeniør, salg og værksteds afdelinger i Brøndby, Odense, Esbjerg og Aalborg. Selskabet råder over 25 landsdækkende servicebiler, som kan rykke ud 24/7.
 
Indenfor hydraulikområdet er selskaberne særligt specialister i følgende:
Hydraulik, køle og smøre systemer opbygget individuelt efter kundeønske
Pumpe og motor renovering, der rådes over store testbænke
Cylinder renovering, værksteder med stor krandækning
Slange produktion og test, flushing, renhedsmåling og tryktest kan udføres
Service, reparation og montage on-site
 
AVN Gruppen består nu af 150 medarbejdere fordelt på selskaberne: 
AVN Teknik, AVN Pladeteknik, AVN Hydraulik, AVN Hydropower, BB Hydraulik og Masytec.
Du kan læse mere på www.avn.dk
 
Tidligere CEO og ejer af Masytec, Jesper Herløw, udtaler:
”Jeg er meget glad for, som led i et generationsskifte, at have fundet en fremtidig ejer af Masytec. AVN er en kompetent og professionel virksomhed og deres kultur og værdier ligner meget dem vi har i Masytec. For mig er det vigtigt, at mine medarbejdere kommer godt videre.” 
 
CEO for AVN Hydraulik, Michael Lindberg, udtaler: 
”Vi er rigtig glade for at have fået Masytec ind under vores vinger. Produktområdet centralsmøring passer perfekt ind i vores strategi om vækst. Jeg ser utrolig mange synergier til glæde for vore kunder, leverandører og medarbejdere.
Vi er stolte over at vi i fremtiden skal repræsentere de verdenskendte brands SKF og Lincoln.”  
 
Koncerndirektør for AVN Gruppen, Ole Krabbe, udtaler: 
”Det glæder mig, at det er lykkedes os at få Masytec ind i ”AVN-familien”. 
Masytec’s medarbejdere har et højt fagligt niveau og den rigtige ånd ligesom resten af AVN Gruppen, nemlig at vi er til for kunderne, og kundeservice og kvalitet er nøgleordene.”

Ole Krabbe                     Michael Lindberg              Jesper Herløw
Koncerndirektør             CEO                                      CEO
AVN Gruppen                 AVN Hydraulik A/S             Masytec A/S

For yderligere information kontakt:
Jesper Herløw, CEO, Masytec A/S, tlf. +45 20 12 58 66
Michael Lindberg, CEO, AVN Hydraulik A/S, tlf. +45 41 94 80 92
Ole Krabbe, Koncerndirektør, AVN Gruppen, tlf. +45 40 36 63 03

AVN Gruppen omsætter totalt for ca. 300 mio. DKK og har knap 130 medarbejdere inden købet af Masytec. Udover hydraulik forhandler og servicerer AVN en række produkter indenfor pladebearbejdningsmaskiner, værktøj, montageløsninger og automation. 
Se mere på www.avn.dk

Relaterede artikler