Kan gammelt renoveres til nyt?

Renovering af fortøjningsanlæg for Molslinjen

Renovering af fortøjningsanlæg for Molslinjen - når størrelsen også betyder noget

Med fokus på øget driftssikkerhed og effektivitet har AVN Hydraulik stået for en omfattende renovering af Spodsbjerg-Tårs overfartens fortøjningsanlæg.  I et stærkt samarbejde mellem vores hydraulikeksperter og lokale specialister har vi leveret en komplet løsning med et anlæg, der nu er så godt som nyt og klar til både diesel- og elfærger.

Som en del af havnens strategi for en sikker drift har Maskinmesteren på Spodsbjerg-Tårs overfarten kontaktet AVN Hydraulik i forbindelse med en planlagt opdatering af fortøjningsanlægget

Anlægget har kørt i 15 år med almindeligt vedligehold. Men nu var der brug for gennemgribende renovering og opgradering. Fx var der ønske om opdatering af kommunikationssystemet mellem skib og fortøjningsanlæg. 

Foto: Montage af fortøjningssystem (11 tons) inden reparation.


Bred ekspertise og langsigtede løsninger
Vi har en lang relation med Spodsbjerg - Tårs havneanlæg. Igennem årtier har AVN Hydraulik haft en fast mand til at udføre serviceinspektioner på anlægget. Det betyder, at vi kender alle dele af anlægget og på vores værksted i Odense har vi fuld kapacitet til at håndtere så store emner, at vi nemt har kunnet stå for hele renoveringen af fortøjningsanlægget.

AVN Hydraulik er kendt for at tænke hele vejen rundt om en opgave. Som udgangspunkt tænker vi i en langsigtet løsning fremfor en quick fix reparation. Vores alsidighed, vores ekspertise inden for hydraulik og fleksible samarbejder med andre lokale eksperter gavner kunderne.

Foto: Her er fortøjningssystem klar til montage. /  Der er monteret centralsmøring/ automatisk smøreanlæg fra Masytec/SKF.

AVN Hydraulik har stået for:
-Mekanisk gennemgang på værkstedet i Odense, hvor anlægget blev skilt ad for inspektion af stålkonstruktion, lejer og mekaniske komponenter.
-Hydraulisk gennemgang, hydrauliktanken renset op, al hydraulik adskilt og tjekket, pumpen er inspiceret og testet, nye slanger er monteret og et automatisk fedtsmøreanlæg fra Masytec er installeret. 
-Samtidigt har Automation Lab – Part of Init og Blitek A/S opgraderet al kommunikationssoftware og elektronik.

Med renovering er fortøjningsanlægget så godt som nyt og klar til at modtage både diesel- og elfærger.

Foto: Færdig installation på havnen. Klar til drift i mange år.

Vi er din stærke hydraulik partner, vi er landsdækkende og vi kan også servicere dit system
Vores medarbejdere har stor viden inden for hydraulik og er klar til også at rådgive dig.

Fra vores afdelinger og værksteder i Brøndby, Odense, Esbjerg og Ålborg hjælper vi med alt inden for hydraulik og yder landsdækkende hydraulikservice.

Vi er autoriseret distributør og servicepartner for Parker Hannifin, Bosch Rexroth samt Alfa Laval i Danmark.

Kontakt AVN Hydraulik med din forespørgsel:
+45 70 20 04 11 eller på mail: avn.hydraulik@avn.dk

Relaterede artikler