TruMark Station 7000

Ideel til automatiseret serieproduktion og store seriestørrelser
Ideel til automatiseret serieproduktion og store seriestørrelser

Ideel til automatiseret serieproduktion og store seriestørrelser

Med den næste generation af TruPrint 1000 fortsætter succeshistorien. Nu med endnu højere produktivitet og førsteklasses kvalitet takket være en fuldfelts multilaser og fuldstændig redesignet gasflow.

TruMark Station 7000 har det største arbejdsområde af alle TruMark Stations i Trumpf´s program, hvilket gør den ideel til automatiseret serieproduktion og store seriestørrelser. Enkeltstående større emner og tunge emner kan ligeledes bearbejdes ligesom serier af små emner opsat i fiksturer.

Stor skala i serieproduktion
Med sine generøse indvendige dimensioner giver TruMark Station 7000 lasermarkeringssystemet masser af plads til næsten enhver applikation. Uanset om du vil markere en enkelt stor komponent, eller komponenter, der vejer op til 75 kg med laserpræcision, eller et stort antal små dele i en serie.

En ekstra mulighed for TruMark Station 7000 er vores roterende bordsystem, som hjælper med parallel-til-produktion læsning og klart øger produktiviteten.

Den er perfekt egnet til tunge komponenter og armaturer op til ca. 35 kg. pr side.

Ergonomisk og effektiv
Hele arbejdsområdet har fremragende tilgængelighed, og den enestående ergonomi gør det nemt at arbejde med. Den motoriserede dør giver sikkerhed og øger produktiviteten ved at åbne og lukke hurtigt. Der er også mulighed for delvist at åbne eller lukke døren. De hurtigt bevægelige akser holder ikke-produktiv tid på et minimum.

Emissionsfrit arbejdsmiljø
Selektive røg- og partikeludvindingssystemer, der er perfekt skræddersyet til vores TruMark-lasere, sikrer et emissionsfrit arbejdsmiljø, selv ved brug af høj lasereffekt. Derudover sikrer det torsionsbestandige system fremragende vibrationsdæmpning selv for tunge komponenter gennem en polymerbetonplade som central komponent.
 

• Specialist til serieproduktion
Det store arbejdsområde og mange muligheder gør, at stationen er ideel til store batchstørrelser – især med drejebordet.

• Fremragende ergonomi
Arbejdsstationens gennemtænkte design modvirker operatørtræthed.

• Nem at bruge
Én brugerinterface til betjening af akser, laserparametre og ekstern kommunikation

Ingen støv eller røg
Lasereffekten på emnet forbliver fuldstændig upåvirket på grund af det præcise punktudsugningssystem. Dette gør det muligt for kvaliteten af markeringen/graveringen ​​forbliver ensartet.

• Perfekt bølgelængde og lasereffekt
For hver applikation kan forskellige TRUMPF-strålekilder, pulsvarigheder og effektklasser kombineres med stationens fleksibilitet. Dette giver mulighed for perfekte påføringsresultater.

• Produktivitetsløftet
Kombinationen af ​​vibrationsdæmpende polymerbetonplade og drejebordsenhed tillader tunge komponenter at blive monteret og behandlet på samme tid uden at påvirke markeringen parallelt med cyklustiden.

Relaterede artikler