LISSMAC

Slibemaskiner og afgratningsmaskiner

LISSMAC - Tysk kvalitet og effektivitet

Den tyske maskinproducent er specialiseret i udvikling af højteknologiske slibe- og afgratningsmaskiner og systemer.

Slibe- og afgratningsmaskinerne fra LISSMAC er yderst effektive og kendetegnet ved utrolig høj kvalitet.
Det gælder uanset, om der er tale om fjernelse af oxidlag, børstning, afgratning eller slibning.

Slibning, børstning og afgratning i én arbejdsgang

Du finder ikke en anden maskinleverandør, der er mere visionær end LISSMAC, når det gælder behandling af pladeemner, som kræver efterbehandling i form af overfladebehandling, fjernelse af slagger og oxidlag samt slibning, børstning og kantafrunding.

LISSMAC har udviklet slibe- og afgratningsmaskiner, der kan slibe, børste og afgrate pladeemner i én arbejdsgang, og - som noget helt specielt - kan LISSMAC maskiner også håndtere konturer på inder- og yderside i én arbejdsgang.

Perfekt supplement til TRUMPF

LISSMAC er førende inden for slibe- og afgratningsmaskiner og derfor et perfekt supplement til TRUMPF’s store program af plade- og laserbearbejdningsmaskiner.

AVN Pladeteknik kan nu tilbyde hele paletten inden for pladebearbejdning og efterbearbejdning.

Afgratning og kantafrunding


Maskiner til slibning, afgratning og kantafrunding af udstansede, laser- og plasmaskærede dele i høj opløsning. Fjernelse af slagger. Dobbeltsidet afgratning af små dele. Slibemaskiner til tør og våd udførelse for perfekt overfladefinish. Fremragende resultater på kanter og overflader.

SBM-XL S2B2


LISSMAC-systemer til metalbearbejdning sætter benchmarks i innovativ pladebehandling gennem yderst effektiv, tosidet kantafrunding og fjernelse af oxidlag af laserskårne emner i kun en arbejdsgang. I modsætning til børstning eller slibemaskiner vinder SBM-XL S2B2s kunder med mere effektive procesbesparelser på op til 60%.

SMD 3 P - EDITION


De robuste P-Edition-maskiner er specielt designet til tyk pladebehandling og giver fremragende ydeevne på kanter med en radius på op til 2 mm. Den opstrøms mekaniske fjernelse af slaggen fra plasma- og oxyfuel cut-dele er både effektiv og omkostningsbesparende.

SMW 5


SMW 5 er bygget efter modulprincippet og kan konfigureres individuelt til at imødekomme kundernes krav og er kendetegnet ved lave værktøjs omkostninger, enkel håndtering og også af det omkostningseffektive pris / ydelsesforhold, hvilket resulterer i korte afskrivningstider.

Kontakt dine pladespecialister

+45 70 20 04 11
avn.pladeteknik@avn.dk

we know how om pladebearbejdning

Ekstern salg
3101

Jan Nielsen

Teknisk salgskonsulent, Fyn & Sjælland
Email: jan@avn.dk
Tlf: +45 40 38 44 74
Ekstern salg
3102

Morten Dahl

Teknisk salgskonsulent, Jylland
Email: mod@avn.dk
Tlf: +45 40 20 98 22

Får du vores nyhedsbrev?

Få de seneste nyheder og bliv holdt løbende opdateret!
Nyheder om kurser, support, invitationer til messer og information om lancering af nye maskiner – direkte i din indbakke.