TRUMPF

2D Laserskæremaskiner

Laserskæring har over årene udviklet sig med ekspresfart


Den nøjagtighed, hvormed emnerne i dag kan fremstilles, har haft stor indflydelse på konstruktionsmetoderne, og det er vel svært at forestille sig pladebearbejdning i det 21. århundrede uden brug af laserskæring.

Fra i de første år at være et spørgsmål om at producere laserkilder med størst mulig effekt, er der nu kommet mere fokus på blandt andet procesoptimeringer, nedbringelse af omstillingstider og frigørelse af operatørafhængighed, men stadig med større og større laserkilder.

Valg af den rette lasermaskine og den rette laserkildestørrelse er to af de områder, vi oftest rådgiver vore kunder om. Vores primære mål er, at kunden opnår den billigst mulige pris pr. skåret meter/emne.

Her er der mange parametre, der spiller ind, blandt andet materialemiks, processikkerhed, automatiseringsgrad og selvfølgelig ikke mindst emnerne.

Laserskæremaskiner fra TRUMPF kombinerer på forbilledlig vis den nyeste teknologi med en høj grad af processikkerhed og fleksibilitet.

Det omfattende program byder på mange forskellige løsninger fra indstigermaskiner til high-end løsninger kombinerbare med fulde FMC-løsninger.


Solid-state lasere
Solid state-lasere giver dig mulighed for at skære hurtigt, især når du skærer tyndplade. Dette er muliggjort af laserens stråle, som har en bølgelængde på omkring 1,03 μm. Det betyder, at energien absorberes mere intenst af materialet end med en CO2-laser, som har en bølgelængde på 10,6 μm. Laseren tilfører således mere energi til metalpladen, hvilket igen muliggør hurtigere skæring.


CO2-laser
CO2-lasere er afprøvede industrielle lasere, holdbare og robuste. Deres skærekantkvalitet er så høj, at de for det meste ikke har brug for efterbearbejdning. Bølgelængden på 10,6 μm producerer gratfrie skærekanter, der har meget lav overfladeruhed og anvendes typisk uden yderligere efterbearbejdning.

TruTool TSC 100 ribberenser
Maskinen der fjerner alle typer slagger på en overbevisende måde og efterlader lamellerne "næsten som nye".

2D laserskæremaskiner fra TRUMPF


Se det omfattende program om TRUMPF laserskærering, TruLaser Series og TruLaser Center, der byder på mange forskellige maskinløsninger.

TruLaser Series 1000


I TruLaser Series 1000 imponerer de kompakte pladsbesparelser med deres ekstremt lave investerings- og driftsomkostninger samt deres drift, hvilket er revolutionerende i al sin enkelhed.

Kontakt dine pladespecialister

+45 70 20 04 11
avn.pladeteknik@avn.dk

we know how om pladebearbejdning

Ekstern salg
3101

Jan Nielsen

Area Sales Manager | Værktøjsmaskiner | Sjælland, Fyn og Øerne
Email: jan@avn.dk
Tlf: +45 40 38 44 74
Ekstern salg
3102

Morten Dahl

Area Sales Manager | Værktøjsmaskiner | Jylland
Email: mod@avn.dk
Tlf: +45 40 20 98 22
Ekstern salg
3103

Rune Mølgaard

Area Sales Manager | Laserteknik
Email: rum@avn.dk
Tlf: +45 21 15 57 40

Eksklusiv repræsentant i Danmark