Mød os på VTM Summit i Odense Congress Center

Vores tekniske konsulenter er klar til at byde dig velkommen, når VTM messen slår dørene op. 
Vi glæder os til at vise dig løsninger og produkter til laserteknik, pladebearbejdningsmaskiner, slibeteknik og spåntagende værktøjer.

Mød os på stand 3746, 3946 og 4146 - i hal C
d. 25.-28. april 2023

 

Åbningstider
VTM Summit 2023

8.30 - 16.30 Tirsdag og onsdag
8.30 - 17.30 Torsdag
8.30 - 15.00 Fredag

Spændende messeprogram!

Bliv inspireret på VTM!
Se nyheder og få mere viden<

Vi vil præge fremtidens produktion

Når hele den danske metalindustri samles til VTM Summit – i Odense Congress Center den 25.-28. april – så vil du møde os på henholdsvis stand C-3746, C-3946 og C-4146.

For at danske produktionsvirksomheder skal kunne klare sig i den globale konkurrence, så er innovative værktøjer, digitalisering og automatisering nødvendig. Det handler om at kunne blive ved med at optimere produktionen og reducere omkostningerne pr. produceret emne.

AVN Teknik - Stand C4146

Vi ser frem til på VTM, at kunne vise den nyeste teknologi, inden for spåntagende værktøjer, fra værktøjsproducenten Walter Tools. Innovative værktøjer som kan bidrage til effektiv bearbejdning, når det kommer til fræsning, drejning, gevind og boreoperationer.

Der fremvises Walters seneste udvidelse af Tiger·tec® Gold programmet. Du kan bl.a. også opleve den populære hårdmetalfræser MC267 Advance. På standen demonstreres også Walter Toolstations til lagerstyring af værktøjer.

Walter Nordens afdeling i Danmark vil også være til stede på vores stand
Sammen har vi et tæt samarbejde, hvor vi trækker på hinandens kompetencer.

På stand C-4146 kan du også møde Claus Johansen, som har stået i spidsen for firmaet Tool-Part, der i januar 2021 blev opkøbt og nu er fuldt integreret i AVN Teknik. Her kan du også møde vores slibespecialister og de seneste nyheder inden for slib og slibeteknik.

AVN Pladeteknik - Stand C-3746 og C-3946

I Odense giver VTM os mulighed for at vise vores maskiner lokalt. Vi kan også interagere med vores danske kunder på en helt anden måde end på de store internationale messer som f.eks. EuroBLECH.

På VTM viser vi hele paletten omkring vores maskiner, hvad enten det er TRUMPF pladebearbejdnings- og lasermarkeringsmaskiner, LISSMAC slibe- og afgratningsmaskiner eller KOHLER retteværk.

Hos AVN Pladeteknik har vi formået at opbygge et helt unikt servicekoncept i Danmark – vores serviceteknikere bliver løbende uddannet hos vores samarbejdspartnere. Vores kunder bliver uddannet i den nyeste teknologi, så de kan holde sig ajour med de muligheder, som kan øge produktiviteten på deres maskiner. 

Det er utroligt vigtigt for os, at kunderne ikke bare investerer i en maskine. En maskine fra AVN Pladeteknik indeholder en komplet kundepakke, som skaber tryghed i alle elementer og facetter omkring maskinen - lige fra ordre, nyt software, reservedele, kontakt til back-office, teknikere og implementering af nye løsninger osv.

Vi ser frem til at give de besøgende nogle spændende dage på VTM Summit i Odense den 25.-28. april 2023

Vi ses på stand C-3746, C-3946 og C-4146


Vil du have mere information?
Om industrielle lasere til skæring, svejsning, mærkning samt bearbejdning af overflader. Maskiner til bukning, stansning, laserskæring, lasersvejsning, slib- og afgratning samt retteværk. Reservedele, værktøjer, software, applikationssupport, rådgivning og kurser.


Vil du have mere information?
Om automationsløsninger til produktion, medicinal- og fødevareindustrien.
Montagebespænding og -løsninger. Slibe- og skæreværktøjer
Spåntagende produktionsværktøjer til drejning, fræsning og boring.
Standardprogram og specialværktøjer inden for industri og autoværktøj.

Mød vores samarbejdspartnere
Oplev et udvalg af deres stærke produkter