Et positivt år med stor messeaktivitet

Koncerndirektør for AVN Gruppen, Ole Krabbe, ser tilbage på året, der gik.

Jeg glæder mig over, at vi har sorte tal på bundlinjen for alle selskaber i regnskabsåret 2018/2019, som blev afsluttet den 30. april. Vores omsætning er stigende, mens resultatet før skat er vokset 50 procent i forhold til forrige regnskabsår. Den ihærdighed, som vores medarbejdere lægger for dagen for at løse kundernes opgaver, er imponerende - hvilket gør mig stolt.

Således indleder koncerndirektør for AVN Gruppen, Ole Krabbe, sit tilbageblik på året, der gik.

Dansk industri og økonomi har stået stærkt, og der er ingen tvivl om, at den positive udvikling for dansk industri har haft indvirkning på vores fremgang. Desværre kan vi så småt begynde at mærke konsekvenserne af en opbremsning i Europa. Usikkerhed omkring Brexit og handelskrigen mellem USA og Kina sætter også sit aftryk, siger han videre.

Mange jern i ilden

Mange jern i ilden

Vi har haft mange jern i ilden, fortæller Ole Krabbe med henvisning til, at AVN Hydraulik i dag er autoriseret Parker service- og reparationscenter samt partner for Bosch Rexroth. Ligesom AVN også er distributør for begge producenter.

Når vi indgår en aftale med en producent som Parker, så giver vi den altså fuld gas. Parker har også været imponeret over vores tilgang og engagement, hvilket udmøntede sig i, at Parker har udnævnt AVN Hydraulik til årets distributør i Danmark.

Der er blevet arbejdet målrettet på at blive en af de største aktører på hydraulikområdet i Danmark. Med opkøb af virksomhederne AVN Hydropower i Esbjerg og BB Hydraulik Service i Odense og med over 25 hydraulikservicevogne, så er vi nu også landsdækkende.

AVN Pladetekniks regnskabstal er også positive. Trumpf-maskinerne har oplevet stor interesse og har indfriet salgsforventningerne. Lissmacs slibe- og afgratningsmaskiner har vundet indpas på det danske marked i år. Der blev endda solgt to Lissmac afgratningsmaskiner under hi Tech & Industry Scandinavia 2019 i oktober, pointerer Ole Krabbe.

Der er spændende tiltag på vej, da AVN Pladeteknik har etableret et stort showroom i Brøndby, hvor der fremadrettet vil blive afholdt kurser og demonstrationer med kørende maskiner fra netop Lissmac, Kohler retteværk samt en elektrisk kantpresse fra Trumpf, så vi forventer os meget af showroomet i det nye år.

AVN Teknik har haft et utroligt godt år, og der har været fremgang at spore i alle forretningsområder. Der har været travlhed i vindmøllebranchen, hvilket AVN Teknik har kunnet mærke på de store montageprojekter, som er blevet udført rundt om i verden. Forretningsområdet montage kan noget helt specielt på den front, hvor vi kan sammensætte kundespecifikke avancerede bespændingsløsninger ved at trække på vores tekniske erfaring og forskellige producenter. Vi kan samtidig opfylde kravene til dokumentation ved hjælp af Desoutters Pivot-Ware, som både kan reducere fejlbespændinger og dokumentere bespændinger i hele montageprocessen.

Den ihærdighed, som vores medarbejdere lægger for dagen gør mig stolt.

- Koncerndirektør Ole Krabbe.

Stor messeaktivitet

AVN har deltaget med alle selskaberne på hi Tech & Industry Scandinavia i Herning.

Messen var i år udvidet med svejsning, så AVN Tekniks forretningsområde slib var repræsenteret i hal C, hvor den optimale slibeproces blev demonstreret. Der er allerede igangsat flere projekter i alle AVN selskaber på baggrund af vores messedeltagelse. Jeg vil gerne takke alle, som besøgte os på hi-2019, siger han.

Vækst i år 2020

På trods af faretruende signaler i horisonten, hvor stagnation og aftagende vækst truer, så ser koncerndirektør Ole Krabbe positivt på fremtiden.

Vi investerer store dele af vores resultat i virksomheden - dels i opkøb og organisk ved at styrke medarbejderstaben kontinuerligt. Vi investerer i deltagelse på messer og on-/ offline-markedsføring osv. Det er investeringer, som tilsammen skal sikre den fortsatte udvikling i AVN Gruppens selskaber.

Kunderne forlanger den nyeste teknologi, så de kan optimere og effektivisere produktionen.

Vi vil blive ved med at holde os ajour med, hvad der rør sig af nye digitale strømninger, derfor kan jeg også løfte sløret for, at vi arbejder på en helt ny platform for vores hjemmeside og webshop, som netop skal gøre vores værktøjer og produkter tilgængelige for kunderne 24/7. Jeg er overbevist om, at en tilgængelig og brugervenlig hjemmeside og webshop, kombineret med vores tekniske ekspertise og viden, vil drive os langt i det nye år, afslutter koncerndirektør Ole Krabbe, som ser frem til et spændende år 2020.

 

 

Relaterede artikler