Maskiner til pladebearbejdning

PLADEBEARBEJDNINGSMASKINER FRA OS TIL DIG


AVN Pladeteknik er eksklusivrepræsentant for TRUMPF - Verdens største producent af pladebearbejdningsmaskiner - med bukkemaskiner, laserskæring, lasersvejsning og stansemaskiner.

Som et godt supplement til pladebearbejdningsprocessen finder du hos os også slibe- og afgratningsmaskiner fra LISSMAC samt retteværk fra KOHLER.


Vi involverer os i hele købsprocessen
Fra start til maskinen er i drift. Få vores hjælp til økonomiske konsekvensberegninger, behovsanalyser og orientering om periferikomponenter. Levering, opstilling og installation er en selvfølge, ligesom vi også står til rådighed omkring produktivitetsoptimering eller hvis de oprindelige forudsætninger ændrer sig.

Vi tilbyder

Vi forhandler

TRUMPF GmbH + Co. KG
Som verdens største producent af maskiner til pladebearbejdning har TRUMPF et omfattende og velrenommeret program indenfor laserskæring, lasersvejsning, stanse- og bukkemaskiner.

LISSMAC Maschinenbau GmbH
Tyske LISSMAC producerer højteknologiske kvalitets slibe- og afgratningsmaskiner. Maskiner der sliber, børster og afgrater metalplader i én arbejdsgang.

KOHLER Maschinenbau GmbH
Spændingsfrie pladeemner er en forudsætning for kvalitet i den efterfølgende bearbejdning. Her er Tyske KOHLER en klar specialist i avanceret teknologi inden for retteværk.

Vi informerer

Vi anbefaler

Event type

Eksklusiv repræsentant i Danmark for pladebearbejdningsteknik