MASYTEC

Centralsmøring til lastbiler, trailere, kraner og udstyr

Centralsmøring til alle lastvogne, trailere, kraner og udstyr


Selvom antallet af smøresteder på lastvognschassiser bliver færre, er der er stadig mange lastvogne med udstyr, som kræver smøring. 

Utilstrækkelig smøring medfører hurtigere slid
Et glimrende eksempel er lastvognskraner, der ofte ikke får tilstrækkelig smøring og derfor bliver slidt unødvendigt hurtigt. Det er typisk tårnet og bøsningerne, der lider under denne mangel på smøring. Vi har ekspertise inden for smøring af forskelligt udstyr, lige fra feje-, renovations-, beton- og flakbiler til Robson-aksler og læsseramper.

Et centralsmøreanlæg forlænger levetiden
En effektiv løsning kan være at lede smørestederne frem til en centralblok, hvor der er placeret en smørenippel. På denne måde kan man smøre alle smørestederne fra ét sted ved hjælp af en fedtpresse. Dette system kan nemt udvides med en styret smørepumpe, der automatisk sørger for smøring, når køretøjet er i brug.

Vores montører kommer gerne og installerer et centralsmøringsanlæg hos jer, hos leverandøren eller på dit værksted efter aftale

Kontakt os på 43 45 88 66
Kontakt din konsulent hos Masytec A/S og få mere information om fordelene ved centralsmøring. 
Ring på 43 45 88 66 for at høre mere eller få rådgivning.

Fordele ved centralsmøring

Forøger drifttid og levetid på dit udstyr.
Reducerer fejl og reparationer.
Reducerer uplanlagte produktionsstop og afbrydelser.
Nedbringer dine reparations- og vedligeholdelsesomkostninger.
Øger effektivitet og rentabilitet i produktionen.
Eliminerer over- og undersmøring.
Minimerer behovet for udskiftning af dele og reservedele.
Reducerer usikkerheden ved svært tilgængelige smøresteder.
Altid velsmurt udstyr - rette mængde – rette sted – rette tid.           

Fordele ved Masytec

Landsdækkende montage og service.
Komplette løsninger inkl installation.
Kundetilpassede løsninger.
Mere end 70 års erefaring.


Vi tilbyder

Centralsmøring til kørende materiel.
Centralsmøring til industri.
Smøremidler til industri, landbrug og entreprenør materiel.
Smøresystemer til rensningsanlæg.

Centralsmøring forlænger levetiden på dit udstyr

 

Smøresystemer til lastbiler, trailere, kraner mv.

Mange maskiner og anlæg smøres i dag med automatiske smøreanlæg. Det er en velkendt erfaring at smøresystemer øger driftstiden og produktiviteten. 

Hos Masytec har vi mange års erfaringer med smøresystemer og vi er din professionelle rådgiver, hvis du vil opnå de store fordele ved et smøresystem – stort eller lille.

Læs mere om fordelene ved centralsmøring her

Et bredt sortiment der giver dig den bedste løsning

Vi har et stort og bredt sortiment, og vi forhandler kvalitetsprodukter fra verdens førende producent SKF/Lincoln. Derfor kan vi altid finde frem til den mest optimale og langsigtede løsning til dig.

 

Smøresystemer til lastbiler og trailere


Centralsmøring til lastbiler og trailere er en praktisk løsning, der optimerer smøreprocessen og forlænger levetiden på kritiske komponenter. 

Ved at implementere et centralsmøringsanlæg ledes smøremidlet gennem rør og slanger til nøje udvalgte smørepunkter på lastbilens eller trailernes chassis. Dette minimerer manuel smøring og risikoen for overset vedligeholdelse, hvilket er særligt vigtigt, når det kommer til komplekse mekaniske systemer som eksempelvis affjedring, aksler og lejer.

Reducerer reparationer og forbedre effektiviteten
Fordelene ved centralsmøring omfatter ikke kun øget holdbarhed og reduceret slid, men også lavere vedligeholdelsesomkostninger og forbedret driftseffektivitet. 

Generelt set giver et centralsmøreanlæg til lastbiler og trailere en pålidelig, tidsbesparende og omkostningseffektiv måde at sikre, at disse vigtige transportmidler forbliver i god stand og udfører deres opgaver pålideligt og effektivt.

Ring nu på 43 45 88 66 for at høre mere eller få rådgivning.

Smøreudstyr til alle kranmærker


Vi tilbyder automatiserede smøresystemer til alle typer kranmærker. Et fremragende eksempel på en yderst lønsom investering er et smøresystem til lastvognskraner. Ofte bliver kraner ikke smurt tilstrækkeligt, hvilket medfører unødvendigt slid og tidlig nedbrydning. 

Mindre slid, færre omkostninger og længere levetid
For at opretholde en optimal drift af en lastvognskran er det afgørende at smøre den kontinuerligt med små, hyppige doser af smøremiddel. Erfaringen viser, at tårne og bøsninger typisk slides ned for hurtigt. Da en kran ofte skal kunne bruges på forskellige chassis, er det vigtigt at sikre en lang levetid for kranens vitale komponenter. Reparationer af f.eks. drejebøsninger på tårnet kan ofte overstige omkostningerne ved at implementere et smøresystem.

Simpel løsning med stort udbytte
Et simpelt skridt kan være blot at få ført smørestederne ud til en fordeler blok med en smørenippel, hvorfra man smører alle smørestederne med fedtpresse. Vi kalder det manuel centralsmøring. Man kan nemt udbygge dette med en timer styret pumpe, der automatisk styrer smøreintervallerne og mængden af smøremiddel når bilen er i drift. Det kalder vi automatisk centralsmøring.

Se tilbehør i webshoppen

 

I webshoppen finder du også Lincoln/SKF fedtsprøjter, både håndbetjente, elektriske og pneumatiske alt efter dit behov. Se alt vores tilbehør ved at klikke ind på vores webshop