TRUMPF

Laserstansemaskiner

Kombinerede stanse- og laserskæremaskiner


TruMatic-maskiner kombinerer alle fordelene ved stanse- og laserbearbejdning.
Uanset små eller større seriestørrelser kan du med kombimaskiner fremstille en lang række emner og løse selv de mest krævende opgaver. Stansedelen indsættes ved standardkonturer og omformninger såsom flanger eller gevind.

En laser er simpelthen den bedste til skæring af højkvalitets ydre konturer og indviklede indre konturer.

Det er kun med kombimaskiner, du kan skære i, tæt på eller direkte på omformninger i præcisionsemner.

 

Læs mere  »  TRUMPF brochure - TruMatic: Punching and lasers in perfect harmony


Solid-state lasere
Solid state-lasere giver dig mulighed for at skære hurtigt, især når du skærer tyndplade. Dette er muliggjort af laserens stråle, som har en bølgelængde på omkring 1,03 μm. Det betyder, at energien absorberes mere intenst af materialet end med en CO2-laser, som har en bølgelængde på 10,6 μm. Laseren tilfører således mere energi til metalpladen, hvilket igen muliggør hurtigere skæring.


CO2-laser
CO2-lasere er afprøvede industrielle lasere, holdbare og robuste. Deres skærekantkvalitet er så høj, at de for det meste ikke har brug for efterbearbejdning. Bølgelængden på 10,6 μm producerer gratfrie skærekanter, der har meget lav overfladeruhed og anvendes typisk uden yderligere efterbearbejdning.

TruMatic 1000 fiber


TruMatic 1000-fiberen er en innovativ kombimaskine, der stanser, former og ruller gevind - med smart automatisering i minimal plads.

TruMatic 3000 fiber


Produktiv og økonomisk: TruMatic 3000 fiber kombinerer stansning og laser. Emner kan fremstilles udelukkende på kun en maskine. Du får fremragende emnekvalitet og enkel betjening i en.

TruMatic 6000


TruMatic 6000 er en alsidig maskine med sofistikeret laser- og stanseteknologi. Stansehovedets og laserens høje effekt garanterer enestående produktivitet, mens maskinen også skiller sig ud gennem CO2-laserens imponerende skærekvalitet. Et genialt koncept med mange forskellige muligheder sikrer også et højt energieffektivitetsniveau.

TruMatic 6000 fiber


TruMatic 6000-fiber kombinerer den højeste processikkerhed med maximal fleksibilitet. Solid state-laseren åbner op for en lang række materialemuligheder og bearbejder tyndplade med skærehastigheder på op til 34 m / min. På denne måde kan du skære rustfrit stål, alm. stål, aluminium, ikke-jernholdige metaller, foliebelagt rustfrit stål og galvaniserede plader særligt produktivt.

TruMatic 7000


TruMatic 7000 samler alle fordelene ved kombineret bearbejdning på en særligt omkostningseffektiv måde. Den avancerede kombimaskine opfylder de højeste krav med hensyn til emnekvalitet, produktivitet og fleksibilitet.

Kontakt dine pladespecialister

+45 70 20 04 11
avn.pladeteknik@avn.dk

we know how om pladebearbejdning

Ekstern salg
3101

Jan Nielsen

Area Sales Manager | Værktøjsmaskiner | Sjælland, Fyn og Øerne
Email: jan@avn.dk
Tlf: +45 40 38 44 74
Ekstern salg
3102

Morten Dahl

Area Sales Manager | Værktøjsmaskiner | Jylland
Email: mod@avn.dk
Tlf: +45 40 20 98 22
Ekstern salg
3103

Rune Mølgaard

Area Sales Manager | Laserteknik
Email: rum@avn.dk
Tlf: +45 21 15 57 40

Får du vores nyhedsbrev?

Få de seneste nyheder og bliv holdt løbende opdateret!
Nyheder om kurser, support, invitationer til messer og information om lancering af nye maskiner – direkte i din indbakke.

Eksklusiv repræsentant i Danmark