TRUMPF

Stansemaskiner

I takt med laserskæreprocessens voldsomme indtog som alternativ til tidligere pladebearbejdningsmetoder og de frihedsgrader, den dermed har givet i designleddet, har også stanseprocessen måttet udvikle sig fra en traditionel pladebearbejdning til en proces, hvor flere operationer klares i den samme maskine.

Således er en TRUMPF stansemaskine i dag i stand til at omforme plader, udføre optræk, lave gevind, bukke, sikke, signere og undersænke huller.

TRUMPF´s program i stansemaskiner spænder lige fra mindre stand-alone maskiner til fuldt FMC-integrerbare løsninger, ligesom der er maskiner, der kombinerer stanse- og laserbearbejdning.

TRUMPF stansemaskiner og kombinerede stanse- & laserskæremaskiner åbner således nye muligheder for en komplet bearbejdning af tyndpladeemner, der typisk sparer brugeren for flere kostbare følgeoperationer og manuel håndtering.

Ask the Expert

I denne video episode af Ask the Expert forklarer applikationsingeniør Daniel Pfisterer alle aspekterne ved stansning på en stanser eller en kombineret stanse-laser maskine.
 

TruPunch 1000 (S19)


Maskinen, der vokser med dig. Den kompakte starter maskine er ekstremt fleksibel. Kan automatiseres og opgraderes til en pladsbesparende punch-laserproduktionscelle i tråd med din forretningsudvikling. Hurtig og omkostningseffektiv. Innovativ dynamik. Automatisk lastning og losning.

Kontakt dine pladespecialister

+45 70 20 04 11
avn.pladeteknik@avn.dk

we know how om pladebearbejdning

Ekstern salg
3101

Jan Nielsen

Area Sales Manager | Værktøjsmaskiner | Sjælland, Fyn og Øerne
Email: jan@avn.dk
Tlf: +45 40 38 44 74
Ekstern salg
3102

Morten Dahl

Area Sales Manager | Værktøjsmaskiner | Jylland
Email: mod@avn.dk
Tlf: +45 40 20 98 22
Ekstern salg
3103

Rune Mølgaard

Area Sales Manager | Laserteknik
Email: rum@avn.dk
Tlf: +45 21 15 57 40

Får du vores nyhedsbrev?

Få de seneste nyheder og bliv holdt løbende opdateret!
Nyheder om kurser, support, invitationer til messer og information om lancering af nye maskiner – direkte i din indbakke.

Eksklusiv repræsentant i Danmark