LISSMAC

Slibe- og afgratningsmaskiner

Hvad er afgratning?

Selve processen med at fjerne ujævnheder efter pladebearbejdning benævnes afgratning.

Har du behov for at slibe, kantafrunde og afgrate emner i forskellige materialer?

LISSMAC slibe- og afgratningsmaskiner

LISSMAC slibe- og afgratningsmaskiner kan fjerne slagger, grater, oxidlag og er effektive med stor præcision. Emnerne får en glat og pænere overflade.

LISSMAC slibe- og afgratningsmaskiner kan som noget specielt håndtere konturer på inder- og yderside i én arbejdsgang. 
Fås i flere versioner afhængig af opgaven.

Derfor skal du investere i en LISSMAC slibe- og afgratningsmaskine?

Automatisering
Ved at investere i en automatiseret afgratningsproces, i stedet for at udføre afgratningen manuelt, kan du reducere mange mandetimer i produktionen. Maskininvesteringen er hurtigt tjent hjem, når du ser på omkostningen pr. bearbejdet emne.

Kontrol med produktionen
Når du investerer i en LISSMAC slibe- og afgratningsmaskine frem for at outsource afgratningsprocessen, så kan du i højere grad selv styre din produktion. Fordelen er, at der ikke opstår flaskehalse omkring efterbehandlingen af emnerne. Du er ikke længere afhængig af underleverandører, når det kommer til efterbehandling af emnerne.

Fødevareindustrien
Hvis du leverer emner til fødevareindustrien eller den farmaceutiske industri, så er der strenge krav til især hygiejne og rengøring, derfor skal afgratningsprocessen være af høj kvalitet, så der ikke kan samle sig, baktier i fremspring eller ujævne kanter.
 

Afgratning og kantafrunding


Maskiner til slibning, afgratning og kantafrunding af udstansede, laser- og plasmaskærede dele i høj opløsning. Fjernelse af slagger. Dobbeltsidet afgratning af små dele. Slibemaskiner til tør og våd udførelse for perfekt overfladefinish. Fremragende resultater på kanter og overflader.

SBM-XL S2B2


LISSMAC-systemer til metalbearbejdning sætter benchmarks i innovativ pladebehandling gennem yderst effektiv, tosidet kantafrunding og fjernelse af oxidlag af laserskårne emner i kun en arbejdsgang. I modsætning til børstning eller slibemaskiner vinder SBM-XL S2B2s kunder med mere effektive procesbesparelser på op til 60%.

SMD 3 P - EDITION


De robuste P-Edition-maskiner er specielt designet til tyk pladebehandling og giver fremragende ydeevne på kanter med en radius på op til 2 mm. Den opstrøms mekaniske fjernelse af slaggen fra plasma- og oxyfuel cut-dele er både effektiv og omkostningsbesparende.

SMW 5


SMW 5 er bygget efter modulprincippet og kan konfigureres individuelt til at imødekomme kundernes krav og er kendetegnet ved lave værktøjs omkostninger, enkel håndtering og også af det omkostningseffektive pris / ydelsesforhold, hvilket resulterer i korte afskrivningstider.

Kontakt dine pladespecialister

+45 70 20 04 11
avn.pladeteknik@avn.dk

we know how om pladebearbejdning

Ekstern salg
3101

Jan Nielsen

Area Sales Manager | Værktøjsmaskiner | Sjælland, Fyn og Øerne
Email: jan@avn.dk
Tlf: +45 40 38 44 74
Ekstern salg
3102

Morten Dahl

Area Sales Manager | Værktøjsmaskiner | Jylland
Email: mod@avn.dk
Tlf: +45 40 20 98 22
Ekstern salg
3103

Rune Mølgaard

Area Sales Manager | Laserteknik
Email: rum@avn.dk
Tlf: +45 21 15 57 40

Slibebånd

LISSMAC maskinerne kan udstyres med originale slibebånd leveret af producenten.

LISSMAC maskinernes slibebånd er kendetegnet ved høj ydelse og er ideelle til at udføre enhver slibe- og afgratningsopgave. 

Ønsker du at anvende slibebånd udover standardprogrammet fra Lissmac, så kan AVN Pladeteknik være behjælpelig med formidling af kontakt til AVN Teknik – et datterselskab i AVN Gruppen, som repræsenterer flere slibeproducenter.