TRUMPF maskiner

Det handler om tryghed!

Når du står og skal investere mange penge i en ny maskinpark eller i en maskine, så handler det i høj grad om tryghed. Den tryghed kan vi give dig, og du vil her får svar på hvordan.

TRUMPF - verdens største producent

af pladebearbejdningsmaskiner

TRUMPF er stiftet i 1923 og har domicil i Ditzingen lidt uden for Stuttgart i Tyskland. Med mere end 14.000 ansatte på verdensplan samt produktionsfaciliteter over hele verden, så har TRUMPF opnået en unik position på markedet for pladebearbejdningsmaskiner.

Viden og udvikling

Kontinuerlig forskning og udvikling sørger for en bred palet af teknologisk førende pladebearbejdningsmaskiner, produkter og software, inden for laserskæring, stansning, bukning og lasersvejsning, som kan bidrage til at jeres virksomhed står stærkere i den globale konkurrence.

Maskinservice

Vi er - som eksklusiv repræsentant for TRUMPF i Danmark – en autoriseret serviceorganisation og en del af TRUMPF baglandet, som tæller ca. 2.000 eksterne serviceteknikere og 1.750 interne teknikere tilknyttet på verdensplan. Vi kan derfor tilbyde dig maskinservice i verdensklasse.

Omfattende Service Setup

Vores 11 danske serviceteknikere er uddannet hos TRUMPF og bliver løbende sendt til TRUMPF i Tyskland for træning, uddannelse og efteruddannelse. Det sikrer dig - et højt uddannelsesniveau hos vores serviceteknikere - og dermed ekspertviden, når det gælder service på jeres TRUMPF maskine(r). På samme måde er 3 af vores konsulenter uddannet i de forskellige TRUMPF softwareløsninger.

Derudover har TRUMPF tekniske specialister siddende i regionale og globale afdelinger, som vi kan trække på omkring serviceopgaver.

Den tekniske specialist support hos TRUMPF gør os i stand til at løse mange komplekse opgaver og problematikker hurtigt, hvor andre må kaste håndklædet i ringen.

Serviceaftale

Driftsikkerhed betyder meget for vores kunder og dermed også for os. Med en serviceaftale kommer vi ud og tilser maskinerne regelmæssigt, så vi kan tage evt. problematikker i opstarten i stedet for at udbedre, når skaden er sket.

Du får mere end en maskine

Når du køber en TRUMPF maskine, så køber du også det høje serviceniveau, teknisk viden og support, som følger med navnet TRUMPF.

Vi repræsenterer lasere og pladebearbejdningsmaskiner

fra TRUMPF, Ditzingen

Kontakt dine pladespecialister

+45 70 20 04 11
avn.pladeteknik@avn.dk

we know how om pladebearbejdning

Ekstern salg
3101

Jan Nielsen

Area Sales Manager | Værktøjsmaskiner | Sjælland, Fyn og Øerne
Email: jan@avn.dk
Tlf: +45 40 38 44 74
Ekstern salg
3102

Morten Dahl

Area Sales Manager | Værktøjsmaskiner | Jylland
Email: mod@avn.dk
Tlf: +45 40 20 98 22
Ekstern salg
3103

Rune Mølgaard

Area Sales Manager | Laserteknik
Email: rum@avn.dk
Tlf: +45 21 15 57 40

Får du vores nyhedsbrev?

Få de seneste nyheder og bliv holdt løbende opdateret!
Nyheder om kurser, support, invitationer til messer og information om lancering af nye maskiner – direkte i din indbakke.

Eksklusiv repræsentant i Danmark