TRUMPF

Bukkemaskiner og kantpresser

TRUMPF - Den største producent

Inden for produktion af kantpresser har TRUMPF på rekordtid udviklet sig fra at være en nichespiller til i dag at være den absolut største producent.

Produktionen er fordelt på 3 forskellige produktionsværker i Tyskland, Østrig og Taiwan.

Serien byder på såvel seriefremstillede indstigermaskiner som specialbyggede løsninger, der er udført efter kundespecifikationer.

Det er ligeledes muligt at få fuldt automatiserede løsninger, hvad enten det er maskiner koblet sammen med en gængs industrirobot eller via TRUMPF´s egenudviklede BendMaster, der, som navnet antyder, er en håndteringsenhed specielt udviklet til at betjene en kantpresse.

Alle kantpresser kan leveres med det af TRUMPF udviklede ACB-vinkelmålesystem, der via sensorik i overværktøjet sikrer en korrekt vinkel ved første buk.

Der kan til denne løsning vælges et righoldigt udvalg af optioner, lige fra markedets hurtigste 6-aksede bagstop til fuldt integreret bukkehjælp.

En nøjagtig bukkeproces er en naturlig følge af den præcision, der er opnået i laserskæring eller stansning til det bukkede emne og en nødvendig forudsætning for en automatiseret sammenføjningsproces, hvad enten denne foregår på traditionel vis med en MIG-, TIG- eller MAG svejserobot eller via lasersvejsning.

TruBend Series 3000


TruBend Series 3000 samler den bedste TRUMPF-kvalitet med enkel betjening og et attraktivt forhold mellem pris og ydelse. Økonomisk produktion, selv ved lav udnyttelse. Præcise resultater og de højeste sikkerhedsstandarder.

TruBend Series 5000


TRUMPFs mest succesfulde bukkemaskine på verdensplan. Fra programmering, til opsætning, til bukning. Alsidig og uovertruffen produktions produktivitet med innovative og ergonomiske funktioner.

TruBend Series 7000


Ergonomisk højhastigheds maskine. Et godt eksempel på mand og maskine, der arbejder i perfekt harmoni. Bukning af små og mellemstore dele under de bedste arbejdsforhold, hvilket sparer plads til ethvert produktionssystem.

TruBend Series 8000


Fleksibel stor-format maskine, der imponerer med nøjagtig alsidighed, anvendelig åben højde på op til 875 mm, store dybder og maksimal pressekraft på 1.000 ton. Behandler især store og tunge dele op til en længde på 8000 mm.

TruBend Center Series 5000


Halvautomatisk panelbukkemaskine, der sætter standarden, når det gælder fleksibilitet under panelbukning. Oplev hvad der uden tvivl er det bredeste udvalg af dele i denne maskinkategori. Langt ud over traditionelle panelbukke funktioner.

TruBend Center Series 7000


Fuldautomatisk panelbukkemaskine, der sætter standarden, når det gælder fleksibilitet og produktivitet. Oplev, hvad der uden tvivl er det bredeste udvalg af dele i denne maskinkategori med fuldstændig automatisk bukketeknologi, og maksimer produktiviteten.

TruBend Cell 5000


Produktiv universel bukkecelle. Nem programmering, vinkelmåling og hurtig automatiseret bukning. Maksimal frihed i design af materiale-strøm ved hjælp af transport- og pallebånd. Perfekt løsning, produktiv og fleksibel automatisering, til det bredest mulige udvalg af dele.

TruBend Cell 7000


Innovativ hurtig bukkecelle. TruBend Cell 7000 tilbyder brugerne et kompakt system til meget dynamisk og effektiv bukning af små dele. Hurtigere produktion. Specialist i små emner. Automatisk produktion. Præcise vinkler. Ubesværet værktøjsskift. Optimeret materialestrøm.

Kontakt dine pladespecialister

+45 70 20 04 11
avn.pladeteknik@avn.dk

we know how om pladebearbejdning

Ekstern salg
3101

Jan Nielsen

Area Sales Manager | Værktøjsmaskiner | Sjælland, Fyn og Øerne
Email: jan@avn.dk
Tlf: +45 40 38 44 74
Ekstern salg
3102

Morten Dahl

Area Sales Manager | Værktøjsmaskiner | Jylland
Email: mod@avn.dk
Tlf: +45 40 20 98 22
Ekstern salg
3103

Rune Mølgaard

Area Sales Manager | Laserteknik
Email: rum@avn.dk
Tlf: +45 21 15 57 40

Får du vores nyhedsbrev?

Få de seneste nyheder og bliv holdt løbende opdateret!
Nyheder om kurser, support, invitationer til messer og information om lancering af nye maskiner – direkte i din indbakke.

Eksklusiv repræsentant i Danmark