TRUMPF

Stansemaskiner

I takt med laserskæreprocessens voldsomme indtog som alternativ til tidligere pladebearbejdningsmetoder og de frihedsgrader, den dermed har givet i designleddet, har også stanseprocessen måttet udvikle sig fra en traditionel pladebearbejdning til en proces, hvor flere operationer klares i den samme maskine.

Således er en TRUMPF stansemaskine i dag i stand til at omforme plader, udføre optræk, lave gevind, bukke, sikke, signere og undersænke huller.

TRUMPF´s program i stansemaskiner spænder lige fra mindre stand-alone maskiner til fuldt FMC-integrerbare løsninger, ligesom der er maskiner, der kombinerer stanse- og laserbearbejdning.

TRUMPF stansemaskiner og kombinerede stanse- & laserskæremaskiner åbner således nye muligheder for en komplet bearbejdning af tyndpladeemner, der typisk sparer brugeren for flere kostbare følgeoperationer og manuel håndtering.

TruPunch 1000 (S19)


Maskinen, der vokser med dig. Den kompakte starter maskine er ekstremt fleksibel. Kan automatiseres og opgraderes til en pladsbesparende punch-laserproduktionscelle i tråd med din forretningsudvikling. Hurtig og omkostningseffektiv. Innovativ dynamik. Automatisk lastning og losning.

Kontakt dine pladespecialister

+45 70 20 04 11
avn.pladeteknik@avn.dk

we know how om pladebearbejdning

Ekstern salg
3101

Jan Nielsen

Teknisk salgskonsulent, Fyn & Sjælland
Email: jan@avn.dk
Tlf: +45 40 38 44 74
Ekstern salg
3102

Morten Dahl

Teknisk salgskonsulent, Jylland
Email: mod@avn.dk
Tlf: +45 40 20 98 22

Får du vores nyhedsbrev?

Få de seneste nyheder og bliv holdt løbende opdateret!
Nyheder om kurser, support, invitationer til messer og information om lancering af nye maskiner – direkte i din indbakke.

Eksklusiv repræsentant i Danmark for pladebearbejdningsteknik